Geniet van heerlijke zon en verfrissend water op jouw eigen manier. Met het brede assortiment van Didak kan je met de hipste en meest origin...

Pimp de zomer

Geniet van heerlijke zon en verfrissend water op jouw eigen manier. Met het brede assortiment van Didak kan je met de hipste en meest originele zwembad floats en rafts het water op!


Met meer dan 30 jaar ervaring staat Didak garant voor kwaliteit en knowhow in de productontwikkeling van speelgoed. Vastberaden om de zomer op te fleuren brengen ze een groot gamma aan inflatables op de markt, van mild tot wild en van klein tot groot.Waan je in tropische oorden met de opblaasbare cactus, als je er al niet bent, of geniet van een drankje en een stukje pizza.. op de opblaasbare pizzapunt! Via connectoren aan de zijkanten kan je trouwens meerdere stukken aan elkaar vastmaken om zo een volledige pizza te maken met vrienden en familie.
Origineel uit de hoek komen? Neem een teenslipper mee om op het water te dobberen! Het ziet er niet alleen hip uit, het ligt ook fantastisch. Opvallen met de veelkleurige Luxe Slipper of het zwembad inpalmen met de Giant Slipper? Het kan allemaal!
Met het wereldkampioenschap voetbal in zicht is het nu ook mogelijk om sportief te luieren op het water met een platte voetbal. Toch liever gezellig met z'n twee op een mega opblaasbare eend ronddobberen of relaxen op de rug van een gigantische papegaai? Je kan het zo gek niet bedenken!

Meer weten?
http://didak.com/


Foto's?
Didak Pool