Met de zomer voor de deur en de zon in het land is het de perfecte tijd om jezelf te laten sprankelen met de gloednieuwe glittertattoos van ...

Proefkonijn gezocht: Glitza laat je schitteren

Met de zomer voor de deur en de zon in het land is het de perfecte tijd om jezelf te laten sprankelen met de gloednieuwe glittertattoos van Glitza! Ze zijn heel makkelijk aan te brengen op je huid en accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop, creëer een eigen stijl en draag die uit op al je spullen! Verbaas je vrienden en familie, want met de magische ontwerpen van Glitza zal je schitteren als een ster!


Er is voor ieder wat wils in het assortiment van Glitza. Verspreid de liefde met het ‘Little Love’ pakket met een verzameling aan hartjes. Eerder fan van strikjes of vlindertjes? Dan zijn de ‘Cutie Bow’ en ‘Sweet Butterfly’ pakketten op je lijf geschreven (of gekleefd)! Bij deze pakketten heb je de keuze tussen twee versies: 50 of 80 ontwerpen.


Maar dat is niet alles, want daarnaast kan je ook nog kiezen voor het ‘Star Fairy’ pakket met 80 ontwerpen vol sterretjes en feeën of het ‘Mandala Oriental’ pakket met 100 coole mandala’s!

En voor de absolute fashionista’s is er de Glitza Party Studio met wel 180 ontwerpen! Laat je volledig gaan met dit ultieme pakket, dat niet mag ontbreken in je collectie. Naast de 180 ontwerpen bevat dit pakket ook nog een volledige studio met extra accessoires waarmee je jezelf en je vrienden kan doen schitteren!Fan van onze Belgische sporters? Dan kan je dat nu ook tonen met glittertattoos in onze Belgische kleuren! Met Glitza Sport kan je supporteren in stijl en dat niet alleen op je huid, maar ook op je kledij! Plaats een glittertattoo op je schoenen, shirt of pet en toon dat jij de grootste supporter van allemaal bent! Val op met de glinsterende tattoos van Glitza Sport en draag de Belgische kleuren in stijl.


 
Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat wil schitteren. Je krijgt een doosje
‘Little Love’, een pakket met een verzameling aan hartjes. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarvan jij gaat stralen! Reageren kan tot en met dinsdag 5 juni.

Je vindt de Glitza pakketten in de speelgoedzaken. De adviesprijs voor dit Little Love pakket bedraagt € 14,99.Foto's?
Glitza