Roos speelt graag Smart Games. " Ik vind deze spellen zeer leuk om te spelen, omdat je op een speelse manier toch aan het leren bent &q...

Op een speelse manier leren

Roos speelt graag Smart Games. "Ik vind deze spellen zeer leuk om te spelen, omdat je op een speelse manier toch aan het leren bent", vertelt ze. Roos was dan ook erg enthousiast toen ze North Pole Expedition voor ons mocht uittesten.

North Pole traint je geheugen, verbetert je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. Maar het allerbelangrijkste: ontdek hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! Plaats de vissen in het water en de ijsberen op het ijs! 
"North Pole is heel leuk om te doen omdat er twee varianten zijn, de eskimo kan in de boot of op het land om te vissen", zegt Roos.


Wat Roos zou veranderen om dit spel nog beter te maken? "Het spel is niet zo handig om onderweg te spelen. Ik zou een beter opbergsysteem maken, zodat er zeker niets kan uitvallen. Want nu moet je goed opletten dat je niets kwijt raakt."

"De grootste troef van het spel vind ik de twee mogelijke oplossingen. Het product in 5 woorden omschrijven? Leerrijk, plezant, afwisselend, uitdagend en mooi."Dit uniek denkspel telt 6 transparante puzzelstukken en 48 verschillende opdrachtkaarten van heel makkelijk tot razend moeilijk. North Pole Expedition bevat 80 opdrachten voor urenlang speelplezier.

De adviesprijs van North Pole is €22,99. Het spel is verkrijgbaar in de speelgoedwinkel of via deze webshop.


Meer weten?
http://www.smartgames.eu/nl/smartgames/camouflage-north-pole#how-to-play