De Pet op tegen Kanker is een massaal succes geworden. Duizenden Ketnetters hebben hun Kom op tegen Kanker-pet gepimpt.

Ketnet wordt morgen Petnet

De Pet op tegen Kanker is een massaal succes geworden. Duizenden Ketnetters hebben hun Kom op tegen Kanker-pet gepimpt.

Morgen bereikt de actie haar hoogtepunt: dan wordt Ketnet voor één dag Petnet. Ketnet moedigt de Ketnetters aan om allemaal met hun Kom op tegen Kanker-pet naar school te gaan en massaal de Petflipchallenge te doen. Op die manier tonen de Ketnetters zich solidair met kinderen met kanker. Bij Ketnet staat alles in het teken van de campagne en zal Ketnet-wrapper Charlotte Leysen morgenavond wrappen vanuit De Appeltuin in het UZ Brussel. Als kers op de taart zullen Charlotte en Maureen van De KetnetBand een akoestische versie brengen van 'Voor jou!', het campagnelied van De Pet op tegen Kanker. De Pet op tegen Kanker wordt zo op een mooie manier afgesloten.


Het ingezamelde bedrag van de verkoop van de petten gaat integraal naar het vakantiekamp dat Kom op tegen Kanker organiseert voor kinderen met kanker. Tijdens de slotshow van Iedereen tegen Kanker zullen we de opbrengst bekendmaken.


 
Petnetdag morgen vanaf 16 uur op Ketnet, op ketnet.be en in de app. Ook Karrewiet besteedt morgenavond omstreeks 18u50 aandacht aan de Pet op tegen Kanker. De slotshow van Iedereen tegen Kanker wordt uitgezonden zondag 27 mei om 20u35 op Eén.Meer weten?
ketnet.be

Foto's?
(c)-VRT