Niets leuker dan in stralende zon een sneeuwballengevecht te kunnen houden, want met Glibbi Snoball is dat nu mogelijk. Wat, een sneeuwballe...

Sneeuwbalgevecht deze zomer

Niets leuker dan in stralende zon een sneeuwballengevecht te kunnen houden, want met Glibbi Snoball is dat nu mogelijk. Wat, een sneeuwballengevecht in de zomer? Ja! Glibbi Snoball laat je sneeuwballen maken die niet koud aanvoelen en niet smelten. En na enkele uren lossen de sneeuwballen vanzelf op! Waar wacht je nog op?

Enige wat je hoeft te doen is water toevoegen aan het Glibbi poeder, de sneeuw kneden tot sneeuwballen en het gevecht kan beginnen! Een gans jaar door sneeuwpret, als dat niet leuk is!


Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 3 jaar om dit Glibbi poeder uit te testen.
Je krijgt een zakje Glibbi poeder, goed om 60 sneeuwballen te maken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel naar wie jij je eerste sneeuwbal zou richten. Reageren kan tot en met dinsdag 29 mei.
De adviesverkoopprijs bedraagt € 6,99.


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.