Tijdens Rangerweek, van zaterdag 28 april tot en met zondag 6 mei, zijn er allerlei activiteiten in Beekse Bergen te beleven die te maken he...

Wordt een échte ranger

Tijdens Rangerweek, van zaterdag 28 april tot en met zondag 6 mei, zijn er allerlei activiteiten in Beekse Bergen te beleven die te maken hebben met het leven van een ranger. Kinderen kunnen zowel in het Safaripark als in Speelland testen of zij het in zich hebben om een échte ranger te worden!

In het Safaripark kunnen bezoekers op een compleet vernieuwde GPS-safari raadsels oplossen en meer leren over de dieren en hun bedreigingen in de natuur. Stoere kinderen kunnen ook klimmen op één van de vele avonturenroutes, zwieren van een zipline in het Afrikadorp en leren blaaspijpschieten! En de échte durfals worden uitgedaagd voor een spannende insectenproeverij. Tijdens Rangerweek kunnen bezoekers ook een speciale off-road gamedrive safari boeken. Samen met een ranger gaan zij op reis tussen de dieren in hun habitat. Vanuit een open Land Cruiser bewonderen ze de uitgestrekte savannes en komen daar letterlijk oog in oog te staan met wilde dieren. 


In Speelland kunnen kinderen hun rangervaardigheden testen op een speciaal parcours met raadsels en sportieve opdrachten, En daarna even bijkomen: een ranger leert ze brood bakken boven een kampvuur. Natuurlijk kunnen ze zich tijdens Rangerweek ook laten schminken als hun favoriete dier!
  
 

Meer weten?
www.beeksebergen.nl/rangerweek 


Foto's?
Beekse Bergen