Eindelijk!!! Het belooft weer mooi weer te worden! Hang die jas maar netjes aan de kapstok en schuif die laarzen terug in de kast want de ko...

Proefkonijn gezocht: Little Tikes Fun Zone Splash Face

Eindelijk!!! Het belooft weer mooi weer te worden! Hang die jas maar netjes aan de kapstok en schuif die laarzen terug in de kast want de koude winterdagen zijn nu hopelijk echt voorbij. De zon is ein-de-lijk terug in het land, hoog tijd dus om naar buiten te gaan en onder die heerlijk stralende zon in de tuin te spelen! 


Met het Fun Zone-buitenspeelgoed van Little Tikes tover je je tuin in een knip om tot een heus waterpretpark waar je kinderen naar hartenlust kunnen ravotten na schooltijd of in de vakantie.

Little Tikes ontwikkelt speelgoed waarbij plezier maken voorop staat en stimuleert daarbij fysieke en sociale interactie. Het buitenspeelgoed bevordert de lichamelijke motoriek van jonge kinderen en leert ze spelenderwijs met elkaar omgaan. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen sociaal sterker.
Breng de spanning van een pretpark in huis met Little Tikes Fun Zone-speelgoed! Splash Face gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. Stroop die mouwen maar op en span je spierballen, je zult ze nodig hebben! Daag je vrienden uit om te kijken wie er kletsnat wordt. Degene die de paal naar zich toe kan trekken blijft gespaard, de verliezer wordt getrakteerd op een straal water in het gezicht! Ga naar buiten, leef je uit en word kletsnat!  
Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor deze
Little Tikes Fun Zone-speelgoed! Splash Face. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wie jij graag kletsnat wil maken. Reageren kan tot en met dinsdag 8 mei.


De Little Tikes Fun Zone-speelgoed! Splash Face is te koop in de speelgoedwinkels voor een adviesprijs van € 34,99.


Meer weten?
http://littletikes.com/

Foto's?
Little Tikes


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.