Vorig jaar sloot Schorremorrie de zomervakantie naar goede traditie af tijdens het laatste weekend van augustus. We stuurden Pepijn, Rube, ...

Leuk, gevarieerd, maar druk

Vorig jaar sloot Schorremorrie de zomervakantie naar goede traditie af tijdens het laatste weekend van augustus. We stuurden Pepijn, Rube, Senne en Lore naar Boom voor meer dan 30 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

"Schorremorrie, ik had er al veel over gehoord, maar nog nooit naartoe geweest met de kinderen. Via Getest op kinderen mochten we een hele namiddag plezier maken. Met het goede weer waren we niet de enigen die nog het laatste weekend van de vakantie buiten wilden vertoeven", vertelt mama Els.

"Onze kinderen keken er enorm hard naar uit. Met hun 11 – 9 – 7 en 3 jaar was er voor elk wat wils. Pepijn, de kleinste, was enorm ge├»nteresseerd in de kleine autootjes om in te zitten. Hier waren veel kindjes aanwezig, maar er waren voldoende auto’s waardoor de wachtrijen mee vielen. Ook het turnparcours vond hij geweldig! Hier stond niemand aan te schuiven!"


"Rube was een beetje overdonderd door de warmte en het volk. Hij keek liever dan echt actief iets te doen. Uiteindelijk heeft hij samen met Pepijn een aantal keren het turnparcours gedaan."


 
"Lore zag meteen de paarden staan en wou er op rijden. Hier aanschuiven duurde wel bijna een uur, vandaar dat ze daarnaast weinig heeft kunnen doen. Gelukkig was Senne net aan het aanschuiven bij de go-carts en kon ze hier ook aan deelnemen. Daarnaast heeft ze samen met Pepijn ook wat geturnd."


 
"Senne had wel zin in een ritje op de go-carts! Ook hier stond een lange wachtrij maar het wachten werd beloond. Het parcours was erg leuk en met enkele hindernissen soms ook moeilijk ;-) Daarna zag hij een enorme roos waar hij met een bal naartoe kon mikken! Voor de voetballer van de familie een ideale proef! Hij vond dit geweldig!""Het aanbod op Schorremorrie was zeker leuk en gevarieerd, maar door de drukte konden we maar weinig verschillende activiteiten doen. Zeker voor Rube waren de knutselactiviteiten erg leuk geweest, maar daar was het zo lang aanschuiven dat we dit niet gedaan hebben. Dit waren ook de enige activiteiten in de schaduw, vandaar het succes denk ik ;-) Het is een zeer leuk initiatief maar een beetje slachtoffer van hun eigen succes en het goede weer."Dit jaar moet je niet zolang wachten op Schorremorrie. Want op zondag 20 mei is het al zover. Stel je snel kandidaat om h├ęt proefkonijn te zijn!


Meer weten?
https://www.deschorre.be/