Het wordt een goede gewoonte... Voor het 3de jaar op rij sturen we een gezin naar Schorremorrie, een spetterende dag met meer dan 30 activi...

Proefkonijn gezocht: Dagje Schorremorrie


Het wordt een goede gewoonte... Voor het 3de jaar op rij sturen we een gezin naar Schorremorrie, een spetterende dag met meer dan 30 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. En dit jaar hoef je niet te wachten tot de grote vakantie voorbij is. Schorremorrie vindt dit jaar al plaats op zondag 20 mei. 


2 jaar geleden stuurden we Lore en Emma richting Boom voor een spetterende afsluiter van de vakantie. Lees hier lezen wat ze ervan vonden. Morgen verschijnt het verslag van het gezin dat vorig jaar naar Schorremorrie trok.


Tijdens Schorremorrie wordt de Deltaweide omgetoverd tot een openlucht speelparadijs met meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Breng met het hele gezin een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag!


Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.
Getest op kinderen zkt een gezin dat op zondag 20 mei Schorremorrie wil uittesten. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog, via mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jou het meeste aanspreekt aan Schorremorrie. Reageren kan tot en met dinsdag 1 mei.Tickets kan je hier vooraf aankopen. Kinderen jonger dan 3 krijgen gratis inkom. In voorverkoop betaal je 5 euro. Aan de kassa op de dag zelf betaal je 2 euro meer. Leden van Prova, Gezinsbond, Natuurpunt of Grabbelpas krijgen 1 euro korting. Voor de parking betaal je 3 euro.


Meer weten?
https://www.deschorre.be

Foto's?
De Schorre