Een vakantie op het water, hoog en droog in een boomhuis of te midden van de jungle? Dat kan gewoon dicht bij huis in Europa, bij Center Par...

Uniek logeren dicht bij huis

Een vakantie op het water, hoog en droog in een boomhuis of te midden van de jungle?
Dat kan gewoon dicht bij huis in Europa, bij Center Parcs! In zijn 23 Europese domeinen, waarvan 3 in België, schotelt Center Parcs zijn vakantiegangers bijzondere ervaringen voor in adembenemende accommodaties op maat van elk gezin.


Mijn boomhuis
Center Parcs-domein Le Bois aux Daims - Frankrijk
Welk kind droomt niet van een eigen stekje tussen de bomen? Bij Center Parcs wordt die droom werkelijkheid, met heuse paalwoningen tussen het groen, waar comfort en avontuur hand in hand gaan! Ontwaak samen met de dieren en ontbijt op de tonen van zingende vogels in een houten huisje waar gezelligheid troef is.
 


Mijn woonboot

Bispinger Heide in Duitsland, De Eemhof en De Kempervennen in Nederland
Deze drijvende huizen werden speciaal ontworpen om vakantiegangers de bijzondere ervaring van een leven op de deining van het water te bieden, ver weg van de dagelijkse beslommeringen op het vasteland. Een unieke ervaring! De vakantiegangers komen tot rust op het kabbelende water, in een verblijf dat haast onopgemerkt mee wiegt met de golven. En ook de decoratie staat volledig in het teken van het water! Een lijntje uitgooien vanop de brug, de eendjes te eten geven aan de ontbijttafel … deze drijvende cottages geven vakantie een nieuwe dimensie. Het wordt ongetwijfeld moeilijk om hier na de vakantie het anker te lichten.
Bijzondere cottages
Les Trois Forêts in Frankrijk
Zin om de kinderen te verrassen of om je gewoon zelf nog eens kind te voelen? Zet dan koers naar het domein Les Trois Forêts in Frankrijk, want daar wachten drie bijzondere cottages: ‘De dieren uit het bos’, ‘Het koninkrijk der sprookjes’ en ‘Avontuur’, die het hele gezin onderdompelen in een verbluffende wereld. In een creatief, verbazingwekkend ontwerp, dat elke verbeelding tart, telt iedere ruimte talloze verrassingen en zelfs geheime doorgangen. In deze bijzondere cottages (her)ontdekt iedereen hoe het voelt om kind te zijn en beleven gezinnen de opmerkelijkste vakantie ooit. 37 nieuwe themacottages voor 100 % bijzonder en ongewoon vakantieplezier.
• In de cottages De dieren uit het bos werd elke ruimte ingekleed volgens het thema van de
dierenwereld (3 tot 6 jaar)
• In de cottages Het koninkrijk der sprookjes waant elke vakantieganger zich in een sprookje of ridderverhaal (6 tot 10 jaar)
• Wie een Avontuur-cottage binnenstapt, begint aan een onvergetelijk verblijf onder de
sterrenhemel en in het Amazonewoud (vanaf 10 jaar)Pony Vakantie
Bois-Francs, Erperheide in België en Het Meerdal in Nederland
Vanaf het terras van uw cottage, kijkt je toe hoe je kinderen hun eigen pony verzorgen. Kinderen tot 12 jaar kunnen de hele dag de manen en staart vlechten, wandelingen maken onder begeleiding van hun ouders, deelnemen aan het pony parcours, en zo veel meer.De Jungle Cabana

vakantiepark Het Heijderbos in Nederland
In de Jungle Cabana’s, omringd door tropische fauna en flora, zijn gezinnen er even helemaal tussenuit! Te midden van de jungle binnenin de Jungle Dome beleven de kinderen een onvervalst avontuur tijdens één onvergetelijke nacht. Bij dageraad staat hen een heerlijk ontbijt op te wachten op het terras. Plezier en verbazing verzekerd! (Slechts één overnachting mogelijk.)Baden in luxe

Center Parcs-vakantieparken in Frankrijk en Europa
Nood aan een deugddoende vakantie te midden van de natuur, maar toch gesteld op een beetje luxe? Dan biedt een verblijf bij Center Parcs, met vrienden of familie, de ideale oplossing! Ontdek de lichte, ruime en stijlvol ingerichte cottages. Samen gezellig bij het haardvuur de natuur bewonderen vanuit de sofa … De Vip-cottages zijn meer dan luxeverblijven. Ze staan garant voor een unieke vakantie-ervaring. Maar er is meer! De badkamers werden ingericht als kleine wellnessoorden, bakens van welzijn, intimiteit en rust. Bubbelbad, sauna en/of hamam … ze hebben alles in huis om de vakantiegangers in de watten te leggen en volledig te herbronnen.

Meer weten?
http://centerparcs.be/

Foto's?
Center Parcs