De paasvakantie belooft heel wat activiteiten in Arboretum Kalmthout. Het worden kleurige en fleurige dagen vol paasversiering en bloesems...

Kleurige en fleurige dagen

De paasvakantie belooft heel wat activiteiten in Arboretum Kalmthout. Het worden kleurige en fleurige dagen vol paasversiering en bloesems. Verwacht je aan mooie lentebloeiers om te bewonderen, plezierige activiteiten voor jong en oud en interessante wandelingen.

Paasspeurtocht
van zaterdag 31 maart t/m zondag 15 april
€ 2,5 per deelname 
Deze paasvakantie zoek je naar afbeeldingen van paaseieren, en grote gekleurde konijnen met onze paasspeurtocht. Vind je het gouden konijn? Dan ben je een uitstekende speurneus! Wie zoekt die vindt, en wordt beloond met een chocolade verrassing.
 Wandelen over bomen
Bekijk de tuin vanuit een ander perspectief! Wandelen over bomen is een vijftig meter lang stammenpad uit populier, magnolia, robinia, berk en kerselaar en vormt een permanent initiatief. Het pad voor de hele familie ligt wat verstopt tussen bodembedekkende bamboe. Avontuur verzekerd!Plantendag voorjaar

Zondag 15 april brengen zorgvuldig uitgekozen plantenverzamelaars en -verkopers hun planten en expertise naar arboretum Kalmthout. De voorverkoop van tickets is reeds gestart. Door je toegangsticket op voorhand te kopen, hoef je niet aan te schuiven aan de ticketkassa en loop je meteen door naar de controle.


Koop je ticket voor de plantendag nu voor € 8,5 aan de balie. Kom je graag vaker naar de arboretumtuin? Vanaf € 30 heb je een jaarkaart en geniet je naast gratis inkom op de plantendag, nog van veel andere voordelen.


Benieuwd of het Arboretum een bezoekje waard is? Lees dan zeker het verslag van onze proefkonijntjes.


Meer weten?
http://www.arboretumkalmthout.be

Foto's?
Arboretum Kalmthout