Het Zwitserse merk bibi is dé marktleider in fopspenen. Je kent ze vast van de ‘I love mama’ en 'Papa is the best'-tutjes. Zo'n ...

Proefkonijn gezocht: bibi fopspeentjes

Het Zwitserse merk bibi is dé marktleider in fopspenen. Je kent ze vast van de ‘I love mama’ en 'Papa is the best'-tutjes. Zo'n tutje zal je baby’tje helpen te kalmeren en warmte, rust en troost te vinden. Dat gaan we uittesten!

Geef je je kleine spruit een fopspeen als je borstvoeding geeft of niet? Het is een vraag die veel mama's bezighoudt. Gelukkig bieden de nieuwe natural fopspenen van bibi de oplossing.

Dit tutje zal je baby’tje kalmeren en troosten. Want baby’s zuigen ook vaak als ze zich ongemakkelijk voelen of pijn, krampjes of stress hebben. En door zijn natuurlijke tepelvorm stimuleert dit tutje de borstvoeding. Daarom is deze nieuwe variant een echt succes. Deze bibi-tutjes worden dan ook door ziekenhuizen, lactatiekundigen en specialisten voorgedragen en aanbevolen bij borstvoeding. Zo zijn ze ideaal om mee te starten.De fopspenen zijn er in de leeftijdscategorieën: 0-2 maanden, 0-6 maanden, 6-16 maanden en 16+ maanden, gemakkelijk te herkennen aan het diertje op de verpakking en de leeftijdtattoo binnen in de fopspeen.  Zo groeit je speentje mee met de zuigbehoefte en de leeftijd van je kindje.


Getest op kinderen zkt 2 kleine proefkonijntjes jonger dan 6 maanden die getroost willen worden. Je krijgt een pakje troost toegestuurd: Natural 'I love mama' of 'Papa is the best' en Natural Glow in the dark. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel hoe jij liefst getroost wordt. Reageren kan tot en met dinsdag 3 april.

 
Verkrijgbaar in de apotheek en de betere babyspeciaalzaak.


Meer weten?
http://www.credophar.be/nl/Category/Bibi?

Foto's?
bibi


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.