Vanaf nu maak je adembenemende nagels met de 3D Nail-A-Peel kits! Creëer je eigen unieke nagels met de nieuwe Nail-A-Peel technologie! Dat m...

Proefkonijn gezocht: Nail-A-Peel Rock Out Kit

Vanaf nu maak je adembenemende nagels met de 3D Nail-A-Peel kits! Creëer je eigen unieke nagels met de nieuwe Nail-A-Peel technologie! Dat moeten we uittesten!


Nail-A-Peel is de nieuwste lijn van de makers van het succesvolle merk Gel-A-Peel. Vanaf nu kan je je creativiteit gebruiken om de meest bijzondere 3D nagels te ontwerpen! Het lakken van de nagels is een belangrijke activiteit. Je kunt jezelf heerlijk verzorgen en tegelijk je eigen stijl ontdekken. Je kunt zoveel mixen en matchen zodat je nagels perfect bij je outfit passen.

Nail-A-Peel verlegt de grenzen van nageldesign door daar een hele nieuwe dimensie aan toe te voegen, met de introductie van de 3D technologie! De unieke 3D Nagel Technology van Nail-A-Peel is simpel te gebruiken. En na afloop ook gemakkelijk te verwijderen zodat je meteen verder kan met je nieuwe set nagels. Er zijn duizenden design- en kleurcombinaties om te ontdekken met de toevoeging van de glitters, confetti en andere veelzijdige versieringen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met de Sparkle Seafoam of Pearly Lilac gel-lak!

Nail-A-Peel werkt heel simpel. Gebruik eerst de brush tip voor het lakken van je nagels. Hierna kan je met de design tip 3D elementen ontwerpen en op je nagels plaatsen. Hieraan voeg je makkelijk bijgeleverde extra’s toe zoals de confetti en de glitters.
TIP: Laat extra lang drogen voor optimaal resultaat!
Nail-A-Peel pakketten worden geleverd met templates en sjablonen die je helpen om emoji’s en 3D decoraties toe te voegen aan je nagels. Ook kun je je ontwerpen testen op de nepnagels van het nagelwiel. Haal de kunstnagels eraf en plak deze op je eigen nagels met behulp van het plakkertje. De nageldesigns kun je van de kunstnagel peelen, bewaren en later opnieuw gebruiken! Je kunt dus elke keer weer je nagels matchen aan hoe jij je voelt. Maak samen met jouw vriendinnen de mooiste 3D nagels!


Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 8 jaar om de Rock Out Kit uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel voor welke gelegenheid jij je nagels graag wil lakken. Reageren kan tot en met dinsdag 10 april.Nail-A-Peel is nu verkrijgbaar in verschillende kits, elk met verschillende stijlen, kleuren en decoraties inbegrepen:

The Deluxe Color Kit: 
* 5 Gel-lakken – Sparkle Light Pink, Sparkle Coral, Sparkle Seafoam, Pearly Lilac, Pearly Plum
* 60 Ontwerp Sjablonen
* Nagelversiering, Nagelconfetti, Nagel-glitter
* 3 Nagelwielen, 5 Ontwerp tips, 3 Applicators
* 3D Gel Tray en Nagel Ontwerp Tools
* 75 Nagel Stickers
* adviesprijs:  € 32,99
Thema Kits (Rock Out Kit & Sugar Rush Kit): 

* 3 Gel-lakken – verschillen per kit
* 40 Ontwerp Sjablonen
* 3 Gel-lakken en 3 ontwerp tips
* Nagelconfetti – verschillen per kit
* 2 Nagelwielen en 3D Gel Template
* 2 Kwast Applicators en Nagel Ontwerp Tools
* 50 Nagel Stickers
* adviesprijs: € 19,99
Starter Kits (Mermaid Kit, Crystal Kit, Boho Kit, Fantasy Kit): 

* 1 Gel-lak
* Template en Mini Squeegee
* 2 ontwerp tips and 1 Kwastje
* 1 Nagelwiel
* 25 Nagel Stickers
* adviesprijs:  €12,99

Meer weten?
https://www.mgae.com/


Foto's?

MGA Entertainment

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.