Samen met Heidi Klum lanceerde Lidl nog niet zo lang geleden de derde 'esmara by Heidi Klum' collectie: #LETSDENIM. Voor het eerst o...

Modieus en super te combineren

Samen met Heidi Klum lanceerde Lidl nog niet zo lang geleden de derde 'esmara by Heidi Klum' collectie: #LETSDENIM. Voor het eerst ook een collectie voor kinderen. En daar mochten wij 3 proefkonijntjes gelukkig mee maken. Noor was één van hen.


Lidl stuurde een ferm denim-pakket naar Noor: jurkje, salopetten én shorts. Mama haalde één voor één de nieuwe kledingstuks tevoorschijn. "Alles wat ik toonde, kreeg meteen een luide MOOI!!", vertelt mama Els. Enkel het jeansshortje met de scheuren en gekleurde stiksel deed Noor fronsen. "Mama, is die broek kapot ofzo? Zo een gekke broek!"

Alles werd gepast en uitvoerig uitgetest. "Qua pasmaat zit alles perfect, al vallen de shortjes erg breed. Mijn dochter is wel een smalle meid, dus het kan ook daar aan liggen. De salopetten vielen dan weer wat smaller. En wat een mooie kwaliteit!"De meisjescollectie bestaat uit coole broeken, fantasierijke hoody's en regencapes met een subtiel kleurverloop. Fantasierijk, urban en dynamisch, helemaal in de stijl van L.A. Deze collectie weerspiegelt niet alleen Heidi's levenslust, maar ook het plezier dat Lidl aan mode beleeft.
"Het jurkje is een absolute topper, perfecte draairokje en toch stoer."


We vroegen mama Els welke tip ze aan Heidi Klum zou meegeven, moest ze kunnen. "Tip: Misschien nog net iets speelser maken, met een stoere patch of een gekleurd knoopje werken." 

Ik ben altijd al een groot fan van denim geweest. Je kunt het op zoveel momenten leuk combineren: een keertje casual, dan weer chic. De #LETSDENIM collectie weerspiegelt deze veelzijdigheid en past bij elke stijl”, aldus Heidi Klum.

En ook Noor en haar mama werden grote fans van deze denim-collectie. "Modieus, super te combineren, betaalbaar, goede pasmaat én kidsproof. Een aanrader! Superleuke collectie om te pimpen. Met een leuk jasje erbij, stoere stappers en je kind is helemaal into fashion voor een klein prijsje."


Meer weten?
https://www.lidl-shop.be/
Instagram: @lidlbelgium
Facebook: Lidl Belgium
#LETSWOW
#LETSDENIM
#esmarabyheidiklum


Foto's?
Lidl Belgium