Als BABY born® de hele dag in de tuin gespeeld heeft, is het logisch om ook buiten te eten. De worstjes, vis en maïskolven op de appelvormig...

Proefkonijn gezocht: Baby born® pop + Play&Fun barbecueset

Als BABY born® de hele dag in de tuin gespeeld heeft, is het logisch om ook buiten te eten. De worstjes, vis en maïskolven op de appelvormige grill smaken geweldig. Als je het barbecuevoedsel op de grill legt, beginnen de kooltjes te gloeien en hoor je barbecuegeluiden.

Is het eten klaar, pak het dan met de tang van de barbecue en serveer het op twee borden. Maar zelfs op een barbecue eten we netjes met een vork. Er is ook kersen- en sinaasappellimonade om te drinken.

Oh, de kinderen van de buren willen ook een hapje mee-eten, dus BABY born® trekt snel een andere outfit aan. Ze is een beetje vies geworden van het spelen in de zandbak. De schattige roze jurk is perfect voor gezellige barbecue-avonden.


De BABY born® Play&Fun Barbecueset (batterijen niet inbegrepen) bestaat uit:
* een jurk
* een grill met licht- en geluidseffecten
* 3 worstjes
* 2 maiskolven
* 1 vis
* 1 barbecuetang
* 2 borden
* 2 vorken
* 2 flesjes limonade


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om lekker te bbq'en met een nieuwe BABY born® pop (je leest het goed: je krijgt een pop én een bbq-set!). Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij het liefst op de bbq legt. Reageren kan tot en met dinsdag 24 april.


De adviesprijs voor de BABY born®
Play&Fun barbecueset bedraagt €29,99 en voor de pop €59,99.


Foto's?
BABY born®

Meer weten?
www.baby-born.com