Een aantal proefkonijntjes mochten de nieuwste #LETSDENIM collectie by Heidi Klim van Lidl uittesten. Hier las je het verslag van Noor al. ...

Prijs-kwaliteit = TOP

Een aantal proefkonijntjes mochten de nieuwste #LETSDENIM collectie by Heidi Klim van Lidl uittesten. Hier las je het verslag van Noor al. Zou Lize even enthousiast zijn?

Mama Lena was meteen super-enthousiast om de collectie uit te testen. We vroegen haar of ze de #LETSDENIM collectie van Lidl kent. "Ik ken Lidl als een supermarktketen vergelijkbaar met Aldi waar voornamelijk voedingswaren verkocht worden. Met periodes zijn er ook andere dingen te verkrijgen… maar kinderkledij zou ik niet meteen gaan zoeken terwijl ik mijn winkelkar vul met groeten, wasproducten en drank. Dus neen, we waren niet op de hoogte van het feit dat Lidl ook kinderkledij in de rekken heeft liggen", vertelt mama Lena.

"Wat spannend toen het pakket geleverd werd… Alles werd er vakkundig door Lize uitgetrokken en er vielen veel 'oooh’s' en 'aaah’s'."
"Het stuk dat meteen uitgeprobeerd moest worden was het jurkje! 'En het heeft zo veel blinkers op het rokje', was haar reactie. En dan nog maar zwijgen over die mooie zilveren vlinder en hoe mooi de rok opengaat als je ermee draait… Helemaal goedgekeurd door Lize. En ook mama zag dat het goed was, want de kleuren zijn heel leuk: lichterblauw bovenstuk en donkerder blauw rokje. Kleuren die perfect passen bij de lange blonde haren van Lize en haar guitige ogen."


"Niet alleen het jurkje, maar ook de salopette en de shortjes vielen in de smaak. De jurk ging niet meer uit die dag. En ook de voorbije weken was de jurk getuige van een aantal leuke activiteiten: onder andere de Ketnet-première van de film van Pieter Konijn in Kinépolis, een verjaardagsfeestje van vriendjes en een bezoek aan een restaurant, … Telkens kregen we leuke reacties. Het jurkje is kan dagelijks gedragen worden, maar ook voor specialere activiteiten."


 
"De salopette geeft een stoerdere look. Zeker met de scheuren aan de knieën. Ideaal om samen de paaseitjes in de paasboom te hangen of om samen met broer Arne te ravotten in de tuin…"


 
"Voor de shortjes was het aanvankelijk nog een beetje fris. Maar dat losten we vakkundig op door er een kousenbroek onderaan te doen. De shorts zitten perfect voor Lize! Ideaal aan het middel en goeie lengte.""Gelukkig waren er ook al een paar warme lentedagen waardoor het shortje gedragen kon worden zonder legging of kousenbroek er onder. Lize draagt ze heel graag! Dit worden de toppers van de grote vakantie! ;-)


Of mama Lena en proefkonijn Lize na het testen nog steeds enthousiast zijn? Moeten we dat eigenlijk nog vragen? "Goede kwaliteit, mooie kleuren, gaan niet af in de was, zitten heel mooi en aansluitend. Prijs-kwaliteit = TOP: niet duur voor goede, mooie en degelijke kinderkledij."

"Wij houden van een casual doch stoere look, niet te kinderlijk. De collectie in 5 woorden samenvatten? Kwaliteit, comfortabel, prijsbewust, stoer, blauw. Of ik de collectie zou aanraden? Zeker wel! Dat deed ik ondertussen ook al! Omwille van de bovengenoemde troeven!"

Meer weten?
https://www.lidl-shop.be/
Instagram: @lidlbelgium
Facebook: Lidl Belgium
#LETSWOW
#LETSDENIM
#esmarabyheidiklum