Zaterdag 31 maart opent Bellewaerde de deuren voor een nieuw seizoen vol plezier en avontuur. Bezoekers genieten dit jaar van een gloednieuw...

Seizoen vol plezier en avontuur

Zaterdag 31 maart opent Bellewaerde de deuren voor een nieuw seizoen vol plezier en avontuur. Bezoekers genieten dit jaar van een gloednieuwe 4D film: The Son of Bigfoot. Tijdens de paasvakantie kunnen alle kinderen tot 12 jaar deelnemen aan de Jacques Paaseierenzoektocht. Op zaterdag 7 april komt Baba Yega langs in het park voor meet & greets en een optreden tijdens de Baba Yega Movie Day.

In de 4D cinema speelt zich een nieuw verhaal af: The Son of Bigfoot. Adam gaat op zoek naar zijn verloren vader en ontdekt dat hij Bigfoot is. De kijker wordt meegenomen door Bigfoot, Adam en hun eigenzinnige dierenvrienden in een spannend 4D avontuur.

Tijdens de paasvakantie, van zaterdag 31 maart tot en met zondag 15 april, kunnen alle kinderen tot 12 jaar dagelijks deelnemen aan de Jacques Paaseierenzoektocht in Bellewaerde. Tussen 14 uur en 16 uur kunnen de kinderen zoeken naar paaseitjes in het Palendorp. Na hun zoektocht worden ze beloond met een zakje heerlijke Jacques chocolade-eitjes.Op zaterdag 7 april komt Baba Yega langs in Bellewaerde voor de Baba Yega Movie Day. In de namiddag kunnen bezoekers op de foto met Baba Yega tijdens verschillende meet & greets doorheen het park. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden.Bellewaerde is open vanaf zaterdag 31 maart 2018. Kijk hier voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen.Meer weten?
www.bellewaerde.be

Foto's?
Bellewaerde