Vorig weekend ging in een waanzinnig enthousiaste Ethias Arena de nieuwe K3 Show in première! Na hun eerste eigen tour met Captain Space heb...

Nieuwe K3 Show verloopt op wieltjes!

Vorig weekend ging in een waanzinnig enthousiaste Ethias Arena de nieuwe K3 Show in première! Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe en Klaasje duidelijk de smaak te pakken. 


Voor het eerst stonden de meisjes ook op rolschaatsen op het podium én brachten ze hun allernieuwste single Whoppa!. Hun nieuwste show is een super spannend spektakel met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes. Op dit moment zijn er al meer dan 100 000 tickets verkocht. Het is duidelijk dat K3 helemaal klaar is voor een spetterende tour!  


Koningin Viola komt K3 uitnodigen om op te treden tijdens het grote nectaroogstfeest in Vlinderland. Mottige Mot maakt echter van haar afwezigheid gebruik om de vlinders te bevriezen en de macht over te nemen in Vlinderland. Uiteraard laten Hanne, Klaasje en Marthe dit niet zomaar gebeuren en zij binden de strijd aan met Mottige Mot. Het wordt een gigantische uitdaging, want Mottige Mot stuurt drie grote natuurkrachten op hen af. Het wordt een spannend avontuur…Tijdens deze nieuwe show kon het publiek ook voor de eerste keer kennismaken met de nieuwe zomersingle Whoppa!, een lekker vrolijk nummer vol actie! De clip van deze nieuwe single komt zaterdag uit op Studio 100 TV en het K3 YouTube-kanaal.

Tourschema
zaterdag 7 & zondag 8 april: Kursaal Oostende
zaterdag 12 & zondag 13 mei: Lotto Arena
zaterdag 19 & zondag 20 mei: Flanders Expo 

Meer weten?
www.studio100.com

Foto's?
Studio 100