Samen met Heidi Klum lanceert Lidl vandaag de derde 'esmara by Heidi Klum' collectie: #LETSDENIM. Een veelzijdige denimcollectie teg...

Proefkonijn gezocht: Coole denimlook Heidi Klum

Samen met Heidi Klum lanceert Lidl vandaag de derde 'esmara by Heidi Klum' collectie: #LETSDENIM. Een veelzijdige denimcollectie tegen echte Lidl-prijzen. De verschillende denimvarianten zijn levendig en stralend en onderscheiden zich door een moderne pasvorm en knalkleuren die gemakkelijk te combineren zijn. En het mooiste is: er is voor het eerst nu ook een collectie voor kinderen.


Met de eerste twee collecties bewezen Heidi Klum en Lidl al hun gevoel voor mode en oog voor trends. Bij #LETSDENIM draait alles om de populaire klassieker: jeans, met een primeur! Deze keer is er ook een collectie voor meisjes.

De verschillende facetten van Los Angeles, Heidi’s favoriete thuisbasis, vormden hiervoor de modieuze inspiratie. #LETSDENIM is zo zonnig als Malibu, zo ongecompliceerd als Venice en zo sprankelend als Hollywood. De dames- en meisjescollectie is vanaf vandaag te koop in alle Lidl-filialen, in de typische Lidl-prijsklasse van € 4,99 tot € 59,99.
Ik ben altijd al een groot fan van denim geweest. Je kunt het op zoveel momenten leuk combineren: een keertje casual, dan weer chic. De #LETSDENIM collectie weerspiegelt deze veelzijdigheid en past bij elke stijl”, aldus Heidi Klum.De meisjescollectie wordt aangevuld met coole broeken, fantasierijke hoody's en regencapes met een subtiel kleurverloop. Fantasierijk, urban en dynamisch, helemaal in de stijl van L.A. Deze collectie weerspiegelt niet alleen Heidi's levenslust, maar ook het plezier dat Lidl aan mode beleeft.  
Sinds zaterdag 24 februari al online verkrijgbaar en vanaf vandaag begint, in het kader van de 'LIDL Fashion Week', de verkoop van de #LETSDENIM collectie in alle Lidl-filialen. Naast dameskleding (in de maten 34 tot 46), accessoires en schoenen (in de maten 37 tot 41*) bevat het assortiment voor het eerst ook een kindercollectie (in de maten 122/128 tot 158/164). Internationaal is de collectie in meer dan 10.000 Lidl-filialen verkrijgbaar, verspreid over 27 landen en de VS (en in 3 onlinewinkels).


Getest op kinderen zkt 2 (!) proefkonijntjes om een nieuwe outfit van de #LETSDENIM collectie uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw favoriete denim kledingstuk is. Reageren kan tot en met dinsdag 13 maart.
Meer weten?
https://www.lidl-shop.be/
Instagram: @lidlbelgium
Facebook: Lidl Belgium
#LETSWOW
#LETSDENIM
#esmarabyheidiklum


Foto's?
Lidl Belgium