Nog niet zo lang geleden stapten verliefde ‘honeymooners’ bijna rechtstreeks van het trouwfeest in het vliegtuig, richting exotische strande...

Op “babymoon” met Costa Cruises

Nog niet zo lang geleden stapten verliefde ‘honeymooners’ bijna rechtstreeks van het trouwfeest in het vliegtuig, richting exotische stranden en zon. Nu komt een nieuwe trend overgewaaid uit de Verenigde Staten: de babymoon. Het is als een honeymoon, een zalige-met-zijn-tweetjes reis, voor de geboorte van het eerste kindje. Want dan is er even geen tijd voor reizen of voor romantiek. Maar uiteraard kan je niet overal naartoe reizen. Costa Cruises biedt daarom de oplossing!


Zwangere vrouwen kunnen niet zomaar overal op reis. Een halve dag op een vliegtuig naar de zon? Best niet. Een safari in tropische hitte? Een stevige bergwandeling? Costa heeft de oplossing: een dichtbij-cruise in Noord-Europa met een vertrek vanuit Zeebrugge.*

Rust en ontspanning is belangrijk als je zwanger bent. Een cruiseschip is ideaal. Je kan je heerlijk laten verwennen. Elke dag iets anders zien, en toch geen gedoe met koffers. Die reizen gewoon mee. Hut of suite worden twee keer per dag schoongemaakt. Geen gedoe met het zoeken naar een restaurant, aan boord is keuze genoeg. En als je wil kan je ontbijt op bed krijgen, of dineren op je balkon.
Dankzij Costa kan ook het vliegen vermeden worden. In mei en juni zijn er cruises met de Costa Mediterranea die Zeebrugge als vertrek en aankomsthaven hebben. Dan wordt koers gezet naar boeiende bestemmingen als Dover, Normandië, Hamburg en Amsterdam.

Tijdens de zomermaanden heeft de Costa Mediterranea Amsterdam als thuishaven, voor cruises naar de Noorse Fjorden. Amsterdam bereik je in een flits met de Thalys. De milde zomertemperaturen van Noorwegen zijn ideaal voor toekomstige mama's.
Tot slot nog het belangrijkste. Ervaren cruisekoppels gaan het u bevestigen: een cruise is de meest romantische vorm van reizen. Als het schip de trossen losgooit en het zeegat kiest is het alsof je in een andere dimensie treedt. Een kleine paradijsje van geluk en liefde.

*Vrouwen kunnen met Costa Cruises reizen tot 24 weken zwangerschap.
Meer weten?
https://www.costacruises.nl

Foto's?
Costa Cruises