Morgen start de jaarlijkse Jeugdboekenmaand, met als thema ‘Wetenschap & Techniek’. Daarom lanceren we vandaag de oproep naar het meest ...

Proefkonijn gezocht: Roza Rozeur, ingenieur

Morgen start de jaarlijkse Jeugdboekenmaand, met als thema ‘Wetenschap & Techniek’. Daarom lanceren we vandaag de oproep naar het meest geschikte proefkonijn voor het verhaal van Roza Rozeur, die ervan droomt om ingenieur te worden.

Waar andere mensen een hoop troep zien, ziet Roza Rozeur inspiratie. De verlegen Roza bouwt ’s avonds, alleen op haar kamertje, van allerlei spulletjes de meest geweldige constructies. Worstjes-op-brood-automaten, zweefbroeken, slangenverdrijvende kaasslierthoeden. Iedereen zou er van onder de indruk zijn, als ze zou laten zien wat ze gemaakt heeft. Maar omdat ze bang is om te mislukken verbergt Roza haar uitvindingen onder haar bed. Totdat haar overgroottante Roos op bezoek komt. Zij laat Roza zien dat je je voor een eerste mislukking niet hoeft te schamen, je moet er juist een feestje van maken!

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om dit geweldige prentenboek uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel of jij, net als Roza Rozeur, later graag ingenieur wil worden én waarom (niet). Reageren kan tot en met dinsdag 6 maart.


ROZA ROZEUR, INGENIEUR
Andrea Beaty & David Roberts
€ 13,95
https://www.nieuwezijds.nl/Boek/9789057124983/Roza-Rozeur-ingenieur/


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.