L.O.L. Surprise! fans opgelet: De Pearl Surprise Limited Edition komt eraan! Ontdek de zeldzame inhoud van de Pearl Surprise, vol (water)ver...

De Pearl Surprise Limited Edition komt eraan!

L.O.L. Surprise! fans opgelet: De Pearl Surprise Limited Edition komt eraan! Ontdek de zeldzame inhoud van de Pearl Surprise, vol (water)verrassingen! Ook dit product van MGA Entertainment is te unboxen waardoor je meerdere verrassingen tegenkomt! De Pearl Surprise! Limited Edition zal het hart van L.O.L. Surprise! fans sneller laten kloppen. Ze kunnen hun L.O.L. Surprise! verzameling uitbreiden met deze nieuwe exclusieve poppetjes.

De Pearl Surprise! Limited Edition bevat heel wat spannende verrassingen. In de glitterende ronde verpakking krijg je namelijk een schelp die je in water legt, waarna het water zal beginnen te bubbelen en schuimen in allemaal felle kleuren! TIP: Vul de halve bal met water en leg je fizz schelp hier in, en zie wat er omhoog bruist!

Je zal zien dat er in de bruisbal stiekem een harde schelp is verstopt. Maak deze open om jouw zeldzame L.O.L. Tot én Lil’ Sister te vinden! Welke zitten er in jouw schelp?Het unboxingfeest is dan nog niet klaar. Als extra verrassing zitten rondom de bruisbal 6 parelballen die elk een accessoire bevatten voor je exclusieve Tots en Lil Sisters! De exclusieve L.O.L. Surprise! karakters bevatten een extra waterverrassing, namelijk kleurverandering!

En de glitterende parel-verpakking waar al dit plezier in is te vinden kan makkelijk als handtasje, opslag doosje of speelset gebruikt worden!


 

De L.O.L. Surprise! Pearl Surprise bevat:
* Limited-edition Pop and Lil ‘Sister
* 6 pearl surprise ballen
* 1 schelp-vormige poppenstandaard
* Glitterbal - kan als handtas, opslag, en bad voor je Tots, of als speelset worden gebruikt.

De adviesprijs bedraagt € 34,99.
 


Meer weten?
Lolsurprise.com

Foto's?
L.O.L.