In de krokusvakantie kan je op het JEF festival supergoeie films komen bekijken. Er zijn een heleboel premières, exclusieve events, mastercl...

Proefkonijn gezocht: Première De Buurtspion

In de krokusvakantie kan je op het JEF festival supergoeie films komen bekijken. Er zijn een heleboel premières, exclusieve events, masterclasses, een medialab, films geprogrammeerd door jongeren voor jongeren, vertoningen speciaal voor kleuters en nog veel meer! Misschien sturen we jou dit weekend wel naar de première van de nieuwe animatiefilm De Buurtspion?

De tienjarige Agathe-Christine is een buitenbeentje én gek op mysteries. Ze wil graag privédetective worden. Een kantoor heeft ze al: in hun nieuwe huis in de stad, tovert ze de kelder om tot een klein detectivebureau. Daar bijt ze zich vast in haar eerste zaak: in de buurtwinkel verdwijnen er voortdurend koekjes uit de rekken. Haar slungelachtige buurjongen Vincent zorgt voor nog meer mysterie. Telkens Agathe-Christine (codenaam: AC) hem ziet, krijgt ze een raar gevoel in haar buik. Dat raadsel is zo mogelijk nog moeilijker op te lossen...


De Buurtspion: op en top Europese animatiefilm in de unieke en elegante stijl van Karla von Bengtsons. Met een heldin in pure film noir-stijl: koppig en eigenwijs. Een prachtige coming of age-animatiefilm voor kinderen van alle leeftijden.Getest op kinderen zkt een gezin om de première bij te wonen nu zaterdag 10 februari om 14 uur op het JEF Festival (Zuiderpershuis, Antwerpen). Iets voor jullie?
Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel of jij een goede privédetective zou zijn. Reageren kan tot en met donderdagavond 8 februari 21 uur.
Meer weten?

https://www.jeffestival.be/programma/next-door-spy-10-02-2018-zuiderpershuis

Foto's?
JEF