Je las hier nog niet zolang geleden dat de L.O.L. familie uitgebreid is met de nieuwe L.O.L. Surprise! PETS!™ Deze schattige dierenvriendje...

Proefkonijn gezocht: L.O.L. Surprise! PETS!™

Je las hier nog niet zolang geleden dat de L.O.L. familie uitgebreid is met de nieuwe L.O.L. Surprise! PETS!™ Deze schattige dierenvriendjes in de bekende L.O.L. Surprise! ballen vragen om uitgetest te worden!

Je kunt je huidige collectie L.O.L. Surprise-poppetjes combineren met een diertje om de familie compleet te maken. Je hebt kans om konijntjes, katjes, puppy’s of ultra-zeldzame hamsters te vinden, plus een exclusieve cross-sell poster!


Er zijn meer dan 35 verschillende karakters te vinden, verzamel ze allemaal! De L.O.L. Surprise! PETS!™ speelgoed sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zijn nu voor € 9,99 verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. 


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om L.O.L. Surprise! PETS!™ uit te pakken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wie jouw schattigste dierenvriendje is. Reageren kan tot en met dinsdag 20 februari.

 
 
Meer weten?
https://lolsurprise.mgae.com
https://www.facebook.com/LOLSurpriseNL/

Foto's?
L.O.L. Surprise 


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.