Klein maar dapper: de dwergen komen eraan! Deze mini-helden met giga-dappere harten bereiden zich samen met hun trouwste vrienden voor op hé...

Kleine strijders, grote harten!

Klein maar dapper: de dwergen komen eraan! Deze mini-helden met giga-dappere harten bereiden zich samen met hun trouwste vrienden voor op hét gevecht van het jaar. Hun doel? Het kasteel van de mensenkoning veroveren! Dompel je onder in de kleine-grote wereld van dwergen met PLAYMOBIL®.


Verborgen tussen de bergen, het heuvelachtige landschap en de groene wouden maken de dwergen zich stiekem klaar voor een heroïsche strijd. Samen met hun trollenvrienden trainen ze dag en nacht in het zwaardvechten en boogschieten, in de hoop om zo de gevreesde mensenkoning te verslaan. Na jaren voorbereiding zijn de dapperste heldjes onder leiding van de Dwergenkoning eindelijk klaar om uit de schaduw te treden en hun magische koninkrijk terug te nemen!


Geen ridders op het witte paard in dit verhaal, maar stoere dwergen op gepantserde gevechtspony's leiden de aanval op het paleis. Met ingenieuze oorlogsmachines zoals een ballista en een mobiele aanvalstoren bestormen ze de thuishaven van de mensenkoning. De dwergen zijn zo klein dat ze het element van verrassing aan hun zijde hebben: geen mens merkt ze op tot het te laat is! Ballista klaar, ready, set,... BOEM! Ten aanval!

Denk jij dat het de Dwergenkoning lukt om zijn troon te veroveren?

Begin 2018 kun je deze nieuwe PLAYMOBIL® set terugvinden in de winkel -een originele update van het ridders thema! De leuke accessoires, toffe snufjes en unieke verhaallijn garanderen een spectaculair en dapper avontuur voor elk kind!
 
Meer weten?
http://www.playmobil.be/

Foto's?
PLAYMOBIL®