Ruben tekent ontzettend graag. Wij dagen hem graag uit om met 'Tekenen maar!' 50 huis-, tuin- en keukenspullen een knotsgek nieuw le...

Creatief, ontspannend, fantasierijk tekenen

Ruben tekent ontzettend graag. Wij dagen hem graag uit om met 'Tekenen maar!' 50 huis-, tuin- en keukenspullen een knotsgek nieuw leven te geven. En Ruben? Die gaat deze uitdaging maar al te graag aan.

"Ik heb veel tekenboeken en teken graag, maar dit boek van de bekende Franse illustrator Serge Bloch kende ik niet. Het lijkt wel op de tekeningen van Vincent Bal, een tekenaar die ik op de voet volg op Instagram, enkel hij gebruikt meer schaduwen", vertelt Ruben.

'Tekenen maar' is geschikt voor jong en oud(er), want je bent nooit te oud om creatief bezig te zijn. Bloch biedt je heel wat voorbeeldjes aan ter inspiratie en dan 3-2-1... tekenen maar!


Rubens eerste indruk? "Leuk, zeker eens proberen! Leuke ideetjes. Het boek is grappig en het tekenen is moeilijker dan het lijkt. De ideetjes zijn origineel en tof. Alleen jammer dat je de voorwerpen in het boek niet 3D kan gebruiken, maar altijd een afbeelding nodig hebt. Dan zoeken we maar in reclame-blaadjes. We blijven creatief, voor zus die ook graag mee wil tekenen.


"Het boek is helemaal leuk zoals het is. Ik zou er niets aan veranderen. Je kan er je fantasie helemaal op loslaten, elke tekening is anders. Dit boek maakt het tekenen leuk en zorgt voor voldoende ruimte tot variatie. Het is een leuk boek voor zowel jongens als meisjes én voor alle leeftijden!"

"Tekenen maar is creatief, ontspannend, fantasierijk, herkenbaar én origineel, een echte aanrader."



Het boek is te koop voor € 13,50 in je boekhandel.


Meer weten?
http://www.davidsfonds.be/publisher/edition/detail.phtml?id=3587