Tijdens de krokusvakantie kan je jezelf gratis in 3D laten scannen in Technopolis. In het doe-centrum staat tijdelijk een 3D Space Capsule d...

Laat jezelf scannen

Tijdens de krokusvakantie kan je jezelf gratis in 3D laten scannen in Technopolis. In het doe-centrum staat tijdelijk een 3D Space Capsule die je gedurende niet meer dan 5 seconden van kop tot teen scant. Bevalt het resultaat je, dan kan je vervolgens bij 3D.me een beeldje van jezelf bestellen.


Deze tijdelijke opstelling in het doe-centrum is geschikt voor jong en niet meer zo jong: het enige dat je moet kunnen, is heel even onbeweeglijk stil staan. De 3D Space Capsule werkt aan de hand van dieptesensoren met infraroodlicht, dus er is helemaal geen straling mee gemoeid. In totaal zijn er 10 sensoren die je volledig in beeld brengen. Het verbluffende resultaat zit ten laatste de volgende dag in je mailbox en kan je op eender welk toestel bekijken. Ben je helemaal weg van de scan, dan kan je vervolgens bij 3D.me al vanaf € 49,90 een kostbare miniversie van jezelf bestellen.



Nog een goede reden om tijdens de krokusvakantie naar Technopolis te gaan is de gloednieuwe award-winnende show “Robin wil naar de maan”. De show toont het verhaal van een jonge avonturier met ambitieuze plannen. Samen met knuffelbeer Houston bereidt Robin zich in het holst van de nacht voor op een ruimtemissie aan de hand van een raketpakket en wat uitleg over de vuurdriehoek. De show won vorig jaar een award op de Science Me! European Science Show Competition in Hannover en belooft een groot succes te worden.




Meer weten?
https://www.technopolis.be/nl/bezoekers/

Foto's?
Technopolis