Tijdens de krokusvakantie kan je deelnemen aan een resem activiteiten waaronder een knuffelduik, de carnavalstoet, een geanimeerde avondshop...

‘Krokussen’ aan de kust

Tijdens de krokusvakantie kan je deelnemen aan een resem activiteiten waaronder een knuffelduik, de carnavalstoet, een geanimeerde avondshopping of een tête-à-tête tussen de vissen. Sfeer verzekerd!


De krokusvakantie begint op zaterdag 10 februari en in Koksijde-Oostduinkerke steken ze dan meteen van wal met een “warme” knuffelduik. Het startschot wordt gegeven om 15 uur op het strand van Oostduinkerke-Bad. Er zijn ook deugddoende opwarmertjes zoals een muziekoptreden en om 18u30 een groot liefdesvuurwerk. Een plezante bedoening!

Op zondag 11 februari ga je naar de Zeedijk of de Leopold II-laan in Oostduinkerke-Bad. Vanaf 14 uur trekt daar de grote carnavalstoet voorbij. Het wordt een levendig en vooral kleurrijk evenement met prachtig versierde wagens en muziekkorpsen die iedereen meeslepen in een carnavaleske roes. Een groot feest!

Zin in een unieke shoppingervaring? Kom dan op maandag 12 februari, van 18 tot 22 uur, naar de Zeelaan in Koksijde-Bad. Die wordt omgetoverd tot een Chaussée d’Amour met late night shopping. Het wordt een vibrerend evenement met burleske optredens, lingerieshows en zelfs een vleugje pikant.

Op woensdag 14 februari trekt een kindercarnavalstoet door de Zeelaan te Koksijde-Bad.  Vanaf 15 uur worden alle kids verwacht in de feestzaal van cc CasinoKoksijde voor gratis animatie.
Tijdens de krokusvakantie rijdt er een authentiek tramstel, helemaal romantisch aangekleed, tussen de drie kustgemeenten: De Panne, Nieuwpoort en Koksijde-Oostduinkerke. Verwen je geliefde met een sfeervol ritje op deze speciale ‘kus-tram’. Onderweg word je verwend met een glaasje bubbels in een uniek champagneglas dat je mag meenemen als herinnering aan die mooie dag vol liefde (€ 10 per persoon). De ‘kus-tram’ rijdt telkens van 11 tot 13 uur en van 14 tot 18 uur.

 

Meer weten?
www.visitkoksijde.be


Foto's?

Koksijde