Op woensdag 7 februari komt Early Man, de nieuwste familiefilm, in de bioscoop. Naar aanleiding van deze release mogen we enkele leuke klei-...

Wedstrijd: Kleikit Early Man

Op woensdag 7 februari komt Early Man, de nieuwste familiefilm, in de bioscoop. Naar aanleiding van deze release mogen we enkele leuke klei-kits, om het hoofdfiguur Dug na te maken, weggeven.


Het stenen tijdperk versus het bronzen tijdperk. Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep. De film, met daarin de stemmen van Eva De Roo en Sander Gillis, zit boordevol unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die we van Aardman Animations gewend zijn.

Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren.

Om de release van Early Man te vieren, mogen we enkele kleikits om hoofdpersonage Dug na te maken weggeven. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel ons of jij graag in de steentijd had geleefd.


Meer weten?
https://youtu.be/5z6gw1_ipzI
https://youtu.be/twbMIupxZbk

Foto's?
eOne