Van vrijdag 2 tot vrijdag 9 februari 2018 is het de ‘week tegen pesten’. Onderzoek heeft uitgewezen dat het pestgedrag er algemeen gezien op...

Time2Stop!

Van vrijdag 2 tot vrijdag 9 februari 2018 is het de ‘week tegen pesten’. Onderzoek heeft uitgewezen dat het pestgedrag er algemeen gezien op achteruit ging vorig jaar. Hopelijk zijn we op de goede weg. Dauby heeft niet enkel een hart voor stijlvol wonen, maar ook voor kinderen.


We schreven eerder al een blogbericht over het cd-liedjesboek van woonjournalist en singer-songwriter Patrick Retour, in samenwerking met Dauby. Dat lees je hier

"Treiteren zonder enige ethische rem is van alle tijden en het komt zowel voor op school, in onze verenigingen als in het bedrijfsleven. Maar wist je dat onderzoek heeft uitgewezen dat het pestgedrag er algemeen gezien op achteruit is gegaan vorig jaar? Uitstekend nieuws. Bij Dauby vinden we overduidelijk dat de wereld op die ingeslagen weg moet doorgaan.
Daarom Time2Stop!
", aldus Dauby.
Verschillende Wommelgemse scholen kregen van dit bedrijf uit Wommelgem enkele exemplaren van 'Time2stop', het cd-liedboek voor jong en minder jong.  


Meer weten?
http://www.averbode.be
https://www.kieskleurtegenpesten.be/

Foto's?
Dauby