Veel Belgen vertrekken tijdens de paasvakantie richting de sneeuw. Maar voor zij die op zoek zijn naar een actieve vakantie in de warmte en ...

Waarom geen tennisvakantie in plaats van een wintersportvakantie?

Veel Belgen vertrekken tijdens de paasvakantie richting de sneeuw. Maar voor zij die op zoek zijn naar een actieve vakantie in de warmte en zonder volgepakte auto is er een Portugees alternatief. Het Portugese Martinhal Family Hotels & Resorts biedt een complete tennisprogramma aan voor het ganse gezin. En ondertussen bekommert een baby conciƫrge zich voor de allerkleinste gasten.

In samenwerking met de lokale Quinta da Marinha Tennis Clubs  worden er in de winter en het voorjaar speciale tennislessen georganiseerd. Club 98 - de sportclub van het familiehotel - beschikt over twee hoogwaardige kunstgras tennisbanen en twee padeltennisbanen. Gedurende 5 dagen kan je dagelijks aan je techniek sleutelen met professionele coaches. De kleinste kindjes mogen meedoen, van zodra ze een tennisraket kunnen vasthouden! Alle benodigdheden zijn trouwens inbegrepen, dus je hoeft geen tennisraketten te voorzien en zelfs voor tennisshirts wordt gezorgd.

Geen probleem om ook de baby mee te nemen op deze tennisvakantie want een professionele babysit ontfermt zich graag over de allerkleinste gasten. De baby concierge van het  Martinhal-team regelt de babybedjes en -badjes, flessenwarmers, thermometers en andere babyspullen. Rond etenstijd schuift het hele gezin samen aan tafel. En de baby wordt op zijn wenken bediend met een speciaal menu van gezonde huisgemaakte, gepureerde babyhapjes. Zo kan je zorgeloos ‘light’ reizen met je baby en het ganse gezin.Het Familie Tennis Programma is tot en met vrijdag 23 maart te boeken bij Martinhal Cascais (aan de kust van Lissabon). Vanaf 122 euro per nacht (bij 7 nachten), voor een familie bestaande uit twee volwassenen, een kind onder de 12 jaar en een baby, op basis van een halfpension verblijf in een dubbele (gezins-) kamer. Het verblijf is inclusief de tennislessen gedurende 5 dagen.
 


Meer weten?
https://www.martinhal.com/

Foto's?
Martinhal