Precies 100 jaar geleden vond Petit Bateau het onderbroekje zonder pijpjes uit. Ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de iconisch...

Ontwerp je eigen onderbroek

Precies 100 jaar geleden vond Petit Bateau het onderbroekje zonder pijpjes uit. Ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de iconische Petit Bateau onderbroek, lanceert het merk de wedstrijd "De 100 jaren van het onderbroekje", waarbij fans hun eigen onderbroek kunnen ontwerpen.

Deelnemers kunnen de onderbroek digitaal “beschilderen” aan de hand van zeven kleuren. Daarnaast zijn zowel de kleur van de iconische strik, de afwerking en de knoop vrij in te vullen.

De wedstrijd vindt plaats van woensdag 3 tot zondag 28 januari 2018. Op woensdag 31 januari selecteert een prestigieuze jury zes onderbroeken uit de inzendingen, waarvan één de “Special ELLE France”-prijs zal ontvangen. De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 6 februari in Palais de Tokyo in Parijs. De zes stoerste ontwerpen zullen worden verkocht in de winkels en de ontwerpers krijgen bovendien een Petit Bateau bon ter waarde van € 3.000 en € 1.000.


 
Ten slotte ontwerpt ook één van de juryleden, blogger en creatief directeur Elsa Muse, een onderbroek. 6 + 1 = 7… Een eenvoudige optelling waarachter uiteraard een logische redenering schuilt: een onderbroek voor elke dag van de week!

Deze collector items zijn beschikbaar vanaf juli in de Petit Bateau boetieks, evenals op deze website.


Klik snel hier, ontwerp je eigen onderbroek én doe zo mee aan de wedstrijd.


Meer weten?
https://www.youtube.com/watch?v=TbrH5nfGhUs

Foto's?

Petit Bateau