In ‘Super eten voor superkinderen’ geven Tim Noakes, Jonno Proudfoot en Bridget Surtees antwoorden op vragen die elke ouder met opgroeien...

Proefkonijn gezocht: Super eten voor superkinderen

In ‘Super eten voor superkinderen’ geven Tim Noakes, Jonno Proudfoot en Bridget Surtees antwoorden op vragen die elke ouder met opgroeiende kinderen zich stelt. Wat moet ik vandaag weer koken?


Wat voor voedingsstoffen, en op wat voor leeftijd, hebben mijn kinderen nodig?
Hoe kan ik mijn kinderen gezond laten eten van gerechten waar ik zelf ook van geniet?

Antwoorden op dit soort vragen, praktische tips, wetenschappelijke informatie en recepten waarin plezier in lekker en gezond eten vooropstaat, maken dit boek de ultieme gids om samen te genieten.

We worden tegenwoordig overspoeld door voedingsadviezen. Voor welwillende maar drukbezette ouders is het niet eenvoudig om daar wijs uit te worden. ‘Echt eten’-experts professor Tim Noakes en chef-kok Jonno Proudfoot schreven eerder de internationale bestseller De Real Meal Revolutie. Samen met kinderdiëtiste Bridget Surtees bieden ze nu praktische én wetenschappelijk onderbouwde adviezen speciaal gericht op voeding voor kinderen.

In dit boek vind je naast deskundige informatie ook handige schema’s, praktische tips en meer dan 150 recepten, van ontbijt en meeneemlunches tot lekker gezonde toetjes en traktaties. Voor gevarieerd en vers eten geldt: jong geleerd, is oud gedaan. Super eten voor superkinderen is een wake-upcall voor ouders van nu, maar vooral een smaakrijk receptenboek en steun in de rug. De ultieme gids om samen bewust en gezond te genieten.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om de gerechten uit dit boek uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel welk gerecht jij super vindt! Deelnemen kan tot en met dinsdag 16 januari. 

Dit boek is te koop bij de boekenhandel voor € 29,99.


Meer weten?
http://www.atlascontact.nl/boek/super-eten-voor-superkinderen/

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.