Vanaf morgenochtend 14 januari springen Ketnetters nóg vlotter uit hun bed, want dan start Een gat in de lucht. Tot en met zondag 25 maart k...

Dromen van Ketnetters komen uit in 'Een gat in de lucht'

Vanaf morgenochtend 14 januari springen Ketnetters nóg vlotter uit hun bed, want dan start Een gat in de lucht. Tot en met zondag 25 maart komt het gloednieuwe programma in de plaats van de ochtendshow Kingsize Live.

In Een gat in de lucht brengen de zes wrappers grote en kleine dromen van Ketnetters in vervulling. Daarvoor hebben ze de voorbije maanden heel Vlaanderen doorkruist, maar ook in de studio maken ze dromen waar. 


Elke aflevering wordt gepresenteerd door een ander wrappers-duo; op zondag 14 januari bijten Leonard Muylle en Sander Gillis de spits af. Ze ontvangen Eva en Edith, die verrast werden door hun grote idolen Ghost Rockers. Ook Ine komt langs: zij droomde ervan om een animatiefilm te maken, met een heel bijzondere reden. In de studio hebben Sander en Leonard alvast een auto én een collectie sloopmateriaal klaargezet voor een nietsvermoedende Ketnetter. En Lize wordt getransformeerd tot haar grote idool Laura Tesoro…Ook de daaropvolgende weken worden er nog massa’s dromen in vervulling gebracht. De wrappers halen echt álles uit de kast; van vuurwerk tot vliegtuigen, van slijm tot supermarkten, van ballenbadballen tot een hele resem BV’s.Elke aflevering wordt op feestelijke wijze afgesloten door een Ketnetter die ervan droomt om zijn of haar favoriete artiest te zijn. Zet je dus schrap voor optredens van onder andere Beyoncé, Ed Sheeran, Green Day en K3.Een gat in de lucht, vanaf zondag 14 januari om 8u30 op Ketnet, ketnet.be en in de Ketnet-app.Meer weten?
www.ketnet.be


Foto's?
VRT