We schreven eerder al over de leuke voorstellingen van Theater De Spiegel deze vakantie in DE Studio. Eén van de voorstelling is gebaseerd o...

Proefkonijn gezocht: Oh! Een boek vol geluid

We schreven eerder al over de leuke voorstellingen van Theater De Spiegel deze vakantie in DE Studio. Eén van de voorstelling is gebaseerd op de overbekende boekjes van Hervé Tullet. En het is zo'n boekje dat we nu mogen weggeven.

CECI N'EST PAS UN LIVRE is een voorstelling figurentheater met live muziek voor kinderen vanaf 18 maanden oud. Twee heertjes met koffers nemen je mee op reis. Hun koffers: vol boeken. Hun boeken: vol stippen, vouwen, vormen, grappen, geluiden en muziek. Lees hier zeker wat wij van deze voorstellingen vonden.
In deze muziektheatervoorstelling zijn Jacques Tati en René Magritte nooit ver weg, en de boeken zijn van de wereldwijd alom geprezen Hervé Tullet. We mogen een boekje van Hervé Tullet weggeven. "Oh! Een boek vol geluid" is een, je raadt het al, geluidenboek. Zet je vinger op de pagina en... luister goed wat er gebeurt.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor een boek vol geluid. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel van welk geluid jij het meest houdt. Deelnemen kan tot en met dinsdag 2 januari.Meer weten?
www.wpg.be/boek/oh-een-boek-vol-geluid-9789002264719/

Foto's?

Theater De Spiegel