Wat te doen met de kinderen tijdens de kerstvakantie? Boudewijn Seapark biedt een ‘overdekt’ dagje uit voor de hele familie. Na het succes v...

Gloednieuwe kerstshow met dolfijnen

Wat te doen met de kinderen tijdens de kerstvakantie? Boudewijn Seapark biedt een ‘overdekt’ dagje uit voor de hele familie. Na het succes van vorige jaren presenteert Boudewijn Seapark de 6de editie van de Nocturne AquaShow.

Dolfijnen en verzorgers geven het beste van zichzelf in een nieuwe productie. Het dolfinarium wordt feeërieke verlicht, en de show zit vol met video’s en videomapping. De passende muziek van het live orkest brengt je verder volledig in kerstsfeer. Ontdek hier de show.

Voor wie er een gezellige daguitstap van wil maken met het hele gezin, kan de AquaShow combineren met toegang tot de overdekte speeltuin én de overdekte, olympische IJspiste. Bobo’s Indoor is een reuzengroot overdekt speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Deze indoor is meer dan 2.500 m² groot en telt 12 attracties. Je vindt er keileuke avonturenbanen en springkastelen waar je naar hartelust kunnen klauteren en klimmen. Er is ook een ballenbad, een kettingmolen, coole botsauto’s, een droptower, een 10 meter hoge klimvulkaan en een avontuurlijke speelkooi. Voor een lekkere snack of warme maaltijd kun je terecht in het restaurant van Bobo’s Indoor.

Boudewijn IJspiste biedt schaatsplezier aan jong en oud. De ijsbaan is overdekt en 2.000 m² groot. Voor de kleintjes zijn er verstelbare schaatsen met dubbele ijzertjes beschikbaar vanaf maat 23.


Openingstijden tot en met zondag 7 januari:

* Bobo’s Indoor: 11 uur tot 17 uur (gesloten op zondag 31/12 en maandag 1/1)
* Boudewijn IJspiste: 11 uur tot 17 uur (gesloten op maandag 1/1)
* Nocturne AquaShow: 16u30 tot 17u15 (gesloten op zondag 31/12 en maandag 1/1)

Prijzen
* Ticket AquaShow: € 19,50
* TrioTicket AquaShow + Indoor + IJspiste: € 23

 

Meer weten?

www.boudewijnseapark.be

Foto?
Boudewijn Seapark