Iedereen moet het, iedereen doet het; de grote boodschap. Vooral kinderen vinden drollen vaak fascinerend en erg grappig. Daarom heeft Ident...

Proefkonijn gezocht: Drollenspel waarbij iedereen win(d)t

Iedereen moet het, iedereen doet het; de grote boodschap. Vooral kinderen vinden drollen vaak fascinerend en erg grappig. Daarom heeft Identity Games het educatieve en hilarische Drollenkop ontwikkeld. 


Leg de kaarten op elkaar in de juiste volgorde. Wc, drol, wc-papier of handen wassen. Zodra je geen kaarten meer hebt of kunt opleggen druk je op het scheetkussen en begint de volgende ronde. Degene met de meeste kaarten in zijn hand krijgt een drol op zijn hoofd. Dit is het spel waarbij iedereen win(d)t!

Bij Drollenkop draait alles om snelheid; leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer, ga naar het toilet, doe je boodschap, papier en dan: handen wassen! Door kaarten af te leggen, raak je ze kwijt. Ben jij alle kaarten als eerste kwijt? Dan ben jij de winnaar! De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt de volgende ronde met een drol op zijn hoofd. Bij Drollenkop hoef je er geen doekjes om te winden, want iedereen doet ongegeneerd zijn behoefte. Of ben jij de winnaar en weet je het netjes te houden?
Getest op kinderen zkt een proefkonijn om voor dit educatieve en hilarische spel. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel waaraan jij je het meeste opwindt. Deelnemen kan tot en met dinsdag 26 december.

Drollenkop (geschikt vanaf 6 jaar) is verkrijgbaar via Bol.com, alle speelgoedzaken en Blokker. De adviesverkoopprijs is € 14,99.

Misschien heb je het spel al voorbij zien komen op YouTube. Op het kanaal OnneDi kreeg het spel een dikke LEUK in de rubriek ‘LEUK of MEUK’! Klik hier om de video te bekijken.Meer weten?
https://www.identitygames.nl/onze-spellen/voor-thuis/poepspel

Foto's?
Identity Games