Tijdens Winterdroom in Safaripark Beekse Bergen ontdekken bezoekers ook in het donker de prachtige natuur en dieren in het park. Nog tot en ...

Op nachtsafari

Tijdens Winterdroom in Safaripark Beekse Bergen ontdekken bezoekers ook in het donker de prachtige natuur en dieren in het park. Nog tot en met zondag 14 januari is het park geopend van 12 tot 20 uur en worden er dagelijks unieke nachtsafari's georganiseerd. 


Overdag ontdekken bezoekers het park door op safari te gaan met de auto, boot, bus of te voet. Zodra het gaat schemeren blijft het park gewoon open, zodat bezoekers zich ook in het donker kunnen verwonderen over de uitgestrektheid van de natuur en op avontuur kunnen gaan om oog in oog te komen met de prachtige wilde dieren.


De rangers vertellen spannende verhalen tijdens de unieke nachtsafari en de wandelsafari wordt verlicht met duizenden lichtjes en een bijzonder blacklight pad. Bezoekers kunnen op reis door vijf verschillende droomwerelden, en alle pleinen in het park zijn natuurlijk gevuld met gezelligheid, vuur, muziek en heel veel lekkernijen. 


Lees hier en hier onze ervaringen in Safaripark Beekse Bergen.

Winterdroom is tot en met zondag 14 januari te bezoeken met een regulier entreeticket of een jaarkaart. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het evenement of de avondsafari’s. Meer weten?
https://www.beeksebergen.nl/