Na het gigantische succes van de Netflix serie ‘We're Lalaloopsy’ breidt MGA Entertainment de Lalaloopsy collectie uit met nieuwe poppen...

Word stylist van Lalaloopsyland

Na het gigantische succes van de Netflix serie ‘We're Lalaloopsy’ breidt MGA Entertainment de Lalaloopsy collectie uit met nieuwe poppen, accessoires en vele verrassingen.

Deze superpopulaire pop beleeft in de succesvolle Netflix serie de meest magische avonturen en maakt nieuwe beste vrienden. Beleef deze spannende avonturen nu bij jou thuis met de nieuwe collectie van Lalaloopsy. Verken de magische creativiteit met Jewel, Crumbs, Spot en de nieuwe beste vriendin Storm E.! Mix en match, creëer en stijl de nieuwe poppen keer op keer met unieke combinaties. Word de grootste stylist van Lalaloopsyland!


Ga samen met de Lalaloopsy meiden op avontuur! Geef Jewel een makeover met kleuren, glitters en kam en stijl haar kapsel net zoals in de Netflix serie. Een glitter make-over is nog nooit zo makkelijk geweest: doe glitterpoeder in de haardroger, spray water over het haar van Jewel en gebruik de föhn om het haar te laten glitteren. Ga voor de meest betoverende look uit de Netflix fashion show met de exclusieve feestjurk! Wat zal er in het verfpotje zitten? Dat is een verrassing! Verzamel alle nieuwe mini Lalaloopsies en zorg voor de meeste variatie in de kledingkast van jouw Lalaloopsy poppenvriendinnen. De fashionable kledingstukken kan je onderling verwisselen met die van de andere betoverende, coole en charmante popjes. Haal het magische, avontuurlijke en bijzonder fabuleuze Lalaloopsyland in huis met de mini Lalaloopsy’s die er exact zo uitzien als in de Netflix serie.Beleef eindeloos plezier met de Mini Deluxe Doll van Lalaloopsy. Mix en Match kleding, schoenen en haarstijlen. Ontwikkel je stylingskills naar topniveau met deze verrassende, veelzijdige, stylish vriendinnen. Wil je nog meer creaties? Decoreer als een echte ontwerper hun kleding met de unieke kleurmarker, geef je eigen twist aan jouw Lalaloopsy kledingcollectie!De adviesverkoopprijzen:
* Lalaloopsy Jewel’s Glitter Makeover €34,99
* Mini Mystery Paint Cans €4,99
* Mini Deluxe Doll €19,99Meer weten?
https://lalaloopsy.mgae.com/ 

Foto's?
Lalaloopsy