Na een heerlijk nachtje slapen, is het tijd voor BABY Born® om zich te wassen. Maar dat doet ze eigenlijk niet zo graag. Wat zal ze in de ...

Proefkonijn gezocht: BABY born® Regendouche

Na een heerlijk nachtje slapen, is het tijd voor BABY Born® om zich te wassen. Maar dat doet ze eigenlijk niet zo graag. Wat zal ze in de wolken zijn met deze gloednieuwe BABY born® Regendouche, want die maakt van wassen iets superleuk!

Dit najaar gaat het bij BABY born® helemaal om het wassen van je kleintje, want na een hele dag ravotten kan ze wel een schuimbad gebruiken. De kleine poppenmama’s kunnen weer aan de slag met hun favoriete poppenmeisje, zoals ze dat al jaren doen. BABY born® slaapt, eet, neemt een bad, gaat op het potje en dat allemaal zonder gebruik van batterijen. Benieuwd welke avonturen BABY born® deze keer gaat beleven?


Met een clip klik je je BABY born® vastmaken in de Regendouche, zodat ze recht blijft staan. Net zoals haar zus past ze perfect onder de verstelbare douchekop die het doet regenen wanneer je aan BRUNO draait. Klaar? Snel even afdrogen, kleertjes aan en verder spelen maar!


Getest op kinderen zkt een poppenmama- of papa om deze BABY born® Regendouche uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel of jij zelf graag onder de douche staat. Deelnemen kan tot en met dinsdag 14 november.

De adviesverkoopprijs van de BABY born® Regendouche bedraagt €49,95.


Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl/baby-born/speelthemas/badkamer/

Foto's?
BABY born®

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.