De Sinterklaas-koorts heeft hier serieus toegeslaan. De aftelkalender hangt op en wordt elke dag up-to-date gehouden. Elien heeft de schoent...

Proefkonijn gezocht: Pakketje lekkers van Lidl

De Sinterklaas-koorts heeft hier serieus toegeslaan. De aftelkalender hangt op en wordt elke dag up-to-date gehouden. Elien heeft de schoentjes vorige week al aan de schouw gezet, maar ze blijven voorlopig leeg. Zou de Sint al boodschappen gedaan hebben?

De Sint winkelt voortaan ook in de Lidl supermarkten. Hij kan er allerlei speelgoed én lekkers voor al die brave kinderen kopen. De smart discounter biedt een uitgebreid gamma kwalitatief houten speelgoed aan, alsook mandarijntjes, chocola, marsepein en speculoos van huismerk Favorina. 

We kregen vorige week van Lidl een lekker pakketje opgestuurd. De meisjes zagen het pakketje toekomen en piepten benieuw wat erin zat. "Een testpakket van Sinterklaas!" Er bestaan Spiekpietjes, die moeten nakijken welke kindjes braaf zijn én welke niet. Maar er bestaan ook Smaakpietjes, die moeten proeven of al dat lekkers van de Sint effectief lekker is.


En ik kan iedereen geruststellen. Het is lekker! Lore is fan van de chocolade-lolly's. Elien vindt de chocolade figuurtjes het lekkerst. En mama weet de wafels met chocolade wel te smaken. En de prijs? Dat smaakt naar meer!

Wil je ook Smaakpietje zijn voor Sinterklaas én Getest op kinderen? Dan is er goed nieuws, want we mogen van Lidl een pakketje lekkers weggeven.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn (letterlijk deze keer) om de Sint te helpen bij de grote smaaktest. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel welke Sinterklaas-lekkernij jij het liefst eet. Deelnemen kan tot en met woensdag 29 november.


Meer weten?

https://www.lidl.be