Wie ons kent, weet dat je ons nauwelijks in een auto zal zien zitten. We proberen alles, of toch zoveel mogelijk met de fiets te doen. Vroe...

Poppenmama op de baan

Wie ons kent, weet dat je ons nauwelijks in een auto zal zien zitten. We proberen alles, of toch zoveel mogelijk met de fiets te doen. Vroeger vooral 2 meisjes in een fietsstoeltje, nu meer en meer 2 meisjes op de fiets. En onze poppen? Die doen voortaan hetzelfde! Ofwel mee in het stoeltje, ofwel zelf trappen op de fiets.


Wat is Lore trots wanneer ze met 'haar kindje' in het fietszitje door de straten fietst. Ze voelt zich echt mama, super schattig om te zien. Het kinderzitje is op 1 2 3 geïnstalleerd. De handige klittenbandsluiting zit in enkele seconden op de juiste plek. Je kan het zitje met 2 sluitingen aan het stuur zelf bevestigen en met één sluiting aan de x. Het fietsstoeltje zit goed vast en komt onderweg niet los.
  Lore zat een tijdje tussen 2 fietsen in: haar kleine fietsje was eigenlijk net te klein, maar de grote fiets was nog net te groot. Ze wisselde dus regelmatig van fiets: dan even de kleine, dan weer de grote. Handig aan het fietszitje is dan dat je het echt in geen tijd op een andere fiets plaatst. 

Wanneer wij fietsen, dragen we altijd een helm. Geweldig dat ook
BABY born® haar eigen helmpje heeft, eentje met een speciaal aerodynamisch ontwerp. De helm is wit en roze, met een geweldig kleurrijk motief op de zijkant. De riempjes zorgen ervoor dat de helm niet afvalt. De sluiting zelf krijgt Lore moeilijk open en dicht. Daar moet ik bij helpen. Het is een fijn slotje, dus soms even prutsen. 


Lore is apetrots wanneer ze zich klaarmaakt om te vertrekken. En inderdaad, het lijkt net echt. Wanneer het popje in haar stoeltje zit, moet je de riempjes sluiten. Veiligheid voor alles! Sinds pop met ons mee gaat wanneer we naar school, de dansles of de winkel fietsen, moet ik er dus rekening mee houden dat ik geen 2 kindjes, maar 3 kindjes moet klaarmaken. Jasjes aan? Helmpjes aan? Pop vastgeklikt? Dan zijn we klaar om op weg te gaan!

De adviesprijs voor dit fietszitje is € 16,99 en de helm kost € 10,99.


Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl