Ben jij behendig, snel en kun je twee dingen tegelijk? Dan ben jij klaar voor Dodgeball. In dit snelle actiespel ga je de strijd aan met jez...

Proefkonijn gezocht: Dodgeball

Ben jij behendig, snel en kun je twee dingen tegelijk? Dan ben jij klaar voor Dodgeball. In dit snelle actiespel ga je de strijd aan met jezelf en je medespelers om, in een race tegen de klok, zes balletjes op je beker te rijgen. Ontwijk de draaiende dodgeball speler in het midden, die klaarstaat om je van het bord te vegen!

Ontwijk de draaiende dodgeball speler in het midden, die klaarstaat om je van het bord te vegen! Dodgeball is het absolute must-do spel voor iedereen die competitief is ingesteld.


Klaar voor de start? Duik! Ontwijk de rondvliegende bal die jouw hoofd van het bordspel wil gooien, terwijl jij zo snel mogelijk de zes ballen op je beker probeert rijgen. Opperste concentratie, snelheid en behendigheid zijn razend belangrijk om als winnaar te eindigen. Zolang je de bal kan ontwijken en tegelijkertijd de ballen op de beker schuift zit je goed. Zo niet? Dan moet je helemaal opnieuw beginnen…


Ga de uitdaging aan en treed toe tot de arena. Iedere speler heeft een eigen dodgeball speler die in de Dodgeball arena wordt geplaatst. Vanuit het midden vliegt de bal rond van links naar rechts. Door je hoofd naar beneden te halen ontwijk je de bal. Laat je niet van de wijs brengen, want je bent sneller doelwit dan je verwacht. Verzamel jij als eerste de zes ballen op je beker, dan ben jij de Dodgeball kampioen!Getest op kinderen zkt een behoorlijk behendig én snel proefkonijn. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Bewijs dat jij twee dingen tegelijk kan. Deelnemen kan tot en met dinsdag 28 november.


Meer weten?
https://www.identitygames.nl/onze-spellen/voor-thuis/item/dodgeball/177

Foto's?

Identity Games

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.