Maak je creatieve bouwwerken aan het strand, in de zandbak of gewoon thuis in de tuin. Geen nood, want het werk hoef je niet helemaal alle...

In de moestuin, de zandbak of het gras

Maak je creatieve bouwwerken aan het strand, in de zandbak of gewoon thuis in de tuin. Geen nood, want het werk hoef je niet helemaal alleen te doen. PLAYMOBIL zorgt nu ook voor speelsets op het strand of in de zandbak. Elke speelset bevat een stoere werkkracht die graag mee de handen uit de mouwen steekt. Mil is één van die stoere werkkrachten.

"We verwachtten een leuk nieuw speelgoedje voor in de zandbak, eens iets anders dan een schopje en een emmer", vertelt mama Nele. Niets leuker dan in het zand spelen, tocht? Dankzij het nieuwe zandspeelgoed van PLAYMOBIL word je in geen tijd expert in het bouwen van de mooiste zandkastelen en andere leuke constructies. 


"We hebben er al uren mee gespeeld. Deze speelset zorgt voor nog meer fantasiespel in de zandbak. Moest Mil kunnen, zou hij heel de dag met Playmobil spelen. Waarom? Het is duurzaam, uitnodigend én stimuleert zijn fantasiespel."


Mil werd door Getest op kinderen uitgekozen om de PLAYMOBIL kiepwagen uit te testen. Met zijn afneembare emmer is deze kiepwagen ideaal voor het bouwen van torenhoge zandkasteelmuren. Haast je voor het vloed is! Voor nog meer speelplezier krijg je er ook een zeef en twee oprijlanen bij, die je als glijbanen of bruggen gebruikt. 


"KEI LEUK", vindt Mil het. "Het allerleukste vindt hij de laadbak. Daarmee kan het zand vervoerd worden. Het mannetje beleeft de gekste avonturen in de zandbak en in het water. De dikke banden maken leuke sporen in het zand. De auto gaat mee naar oma om in de moestuin te spelen of in de zandbak bij ons in de tuin of lekker in het gras."


De adviesprijs bedraagt € 24,99.


Meer weten?
http://www.playmobil.be/nl/kiepwagen-met-emmer/9142.html