Hoor wie huilt daar kinderen, hoor wie lacht daar kinderen, hoor wie snurkt daar zachtjes in de nacht? Het is Baby Annabell®! Ook Sint en pi...

Baby Annabell®, het perfecte Sinterklaasgeschenk

Hoor wie huilt daar kinderen, hoor wie lacht daar kinderen, hoor wie snurkt daar zachtjes in de nacht? Het is Baby Annabell®! Ook Sint en piet zijn dol op haar en hebben daarom beloofd om kleine poppenmama’s een nieuw poppenkindje met levensechte functies te bezorgen.

Baby Annabell® reageert op aanraking, huilt echte tranen en is dol op haar flesje. Zo’n klein kindje heeft natuurlijk veel slaap nodig na zo’n lange bootreis uit Spanje. Als je Baby Annabell® zachtjes heen en weer wiegt op je arm of in haar wieg, sluit ze haar ogen en valt ze in slaap met tevreden snurkjes! Zodra ze weer wakker wordt, is het tijd om iets te eten. Wanneer je je kleintje haar flesje geeft, beweegt ze haar mond en ogen tijdens het zuigen - net als een echte baby! Als je over Baby Annabell®'s wang aait, begint ze blij in zichzelf te brabbelen. En als ze een keer echte tranen huilt, dan is ze zo weer gelukkig dankzij de bij de set inbegrepen speen. En nu heeft Baby Annabel® ook geleerd om in haar luier te plassen!


De Baby Annabell® pop maakt realistisch, fantasierijk rollenspel mogelijk en stimuleert de ontwikkeling van verantwoordelijkheidsgevoel en empathie bij kleine poppenmama’s.  Ook bij het omgaan met een nieuw broertje of zusje kan Baby Annabell® de nodige rust brengen door het actieve rollenspel.De poppenset bevat een kruippakje, een muts, een slab, een flesje, een speen, een luier en een medaillon.


Lore is sinds vorig jaar de trotse mama van Baby Annabell. Lees er hier alles over.

De richtprijs voor Baby Annabell® bedraagt € 69,99.Meer weten?
http://www.baby-annabell.com/nl/

Foto's?
MGA Entertainment