De verrassingsballen van L.O.L. Surprise zijn superpopulair bij de allerkleinsten. Binnen no-time zijn de ballen steeds uitverkocht in de wi...

L.O.L. breidt verder uit

De verrassingsballen van L.O.L. Surprise zijn superpopulair bij de allerkleinsten. Binnen no-time zijn de ballen steeds uitverkocht in de winkelpunten. Het merk krijgt in het najaar een aantal nieuwe uitbreidingen die nog steeds werken volgens het gekende L.O.L. principe.


Pak de verschillende lagen van de L.O.L. bal uit, om achter elke laag een nieuwe verrassing en een hint naar het popje binnenin te vinden. Tijdens het uitpakken vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en andere accessoires voor jouw L.O.L. babypopje. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend!  Voor het najaar worden er een aantal nieuwe items aan de populaire L.O.L. collectie toegevoegd. We zullen de L.O.L. ballen in nieuwe versies leren kennen, en als topper van het najaar ontdekken we ook een heuse L.O.L. bruisballenfabriek. Een bruisend L.O.L. najaar voor uren speelplezier met je vriendinnen!De gigantisch populaire Surprise!-pop ballen komen terug in het najaar, in een 2de serie.
Ontdek zeven lagen met verrassingen in elke L.O.L. Surprise-pop. Elke laag onthult een nieuwe verrassing en geeft je een hint over welke L.O.L. Surprise Tots-pop je krijgt! De zeven lagen met verrassingen zijn: (1) sticker met geheim bericht, (2) verzamelbaar stickervel, (3) flesbedeltje, (4) schoenen, (5) outfit, (6) accessoire, (7) L.O.L. Surprise Tots-pop met waterverrassing.
Dat is nog niet alles! Geef je L.O.L. Surprise Tots-pop water met het flesje of stop haar in bad om te ontdekken of ze huilt, spuugt, een plasje doet of van kleur verandert! De bal zelf wordt bovendien een tasje of een poppendisplay, maar je kunt hem ook ophangen.

Door het succes van het merk komt er ook een nieuwe serie met iets kleinere L.O.L. Surprise Lil Sisters-pop! Elke laag onthult een nieuwe verrassing en geeft je een hint over welke L.O.L. Surprise Lil Sisters-pop je krijgt! En dat is nog niet alles: stop haar in bad voor een extra waterverrassing!

De vijf lagen met verrassingen zijn: (1) sticker met geheim bericht, (2) verzamelbaar stickervel, (3) klein accessoire, (4) groot accessoire, (5) L.O.L. Surprise Lil Sisters-pop met waterverrassing.  Deze bal wordt een sleutelhanger of een speelset voor in bad. Mix en match de accessoires van je L.O.L. Surprise Lil Sisters met je L.O.L. Surprise Tots-poppen.
Nieuw in de L.O.L. collectie zijn bruisballen met een bedeltje binnenin. Ontdek drie lagen met verrassingen met de L.O.L. Surprise Bruisbal. Leg de bal in water om te ontdekken welk bedeltje er tevoorschijn komt!

De drie lagen met verrassingen zijn: (1) een ringtattoo voor jou, (2) sticker voor het bedeltje, (3) bedeltje met clip. Hang het bedeltje aan je eigen bedelarmband, rugzak of waar je maar wilt. De bedeltjes zijn bovendien ook een modeaccessoire voor de L.O.L. Surprise Tots-poppen! 
Maak steeds opnieuw bruisballen met de L.O.L. Surprise Bruisfabriek! Meng ingrediënten, stop er een verrassing in, voeg glitters toe en pers alles tot een bruisbal met een verrassing! Verras je vriendinnen steeds weer met een eindeloze voorraad bruisballen met verrassing!

De L.O.L. Surprise Bruisfabriek bevat alles wat je nodig hebt om je eigen bruisballen met verrassing te maken. Bovendien kun je met huis-tuin-en-keukeningrediënten zoveel bruisballen met verrassing maken als je wilt! Je kunt er zelfs eigen verrassingen in stoppen, zoals glittersteentjes, bloemen, sieraden en meer!
De Bruisfabriek-speelset bevat 3 exclusieve bedeltjes, 1 schoonmaakgereedschap, 1 maatschepje, 1 trechter, 1 pipet en ingrediënten voor de bruisballen.


Hou de blog goed in de gaten, want we geven binnenkort enkele leuke L.O.L.-items weg!Meer weten?
Lolsurprise.com