Maak steeds opnieuw bruisballen met de L.O.L. Surprise Bruisfabriek! Meng ingrediënten, stop er een verrassing in, voeg glitters toe en pe...

Proefkonijn gezocht: L.O.L. Surprise Bruisfabriek

Maak steeds opnieuw bruisballen met de L.O.L. Surprise Bruisfabriek! Meng ingrediënten, stop er een verrassing in, voeg glitters toe en pers alles tot een bruisbal met een verrassing! Getest op kinderen start de zoektocht naar een bruisend proefkonijn.

De L.O.L. Surprise Bruisfabriek bevat alles wat je nodig hebt om je eigen bruisballen met verrassing te maken. Bovendien kun je met huis-tuin-en-keukeningrediënten zoveel bruisballen met verrassing maken als je wilt! Je kunt er zelfs eigen verrassingen in stoppen, zoals glittersteentjes, bloemen, sieraden en meer!

Verras je vriendinnen steeds weer met een eindeloze voorraad bruisballen met verrassing!



De Bruisfabriek-speelset bevat 3 exclusieve bedeltjes, 1 schoonmaakgereedschap, 1 maatschepje, 1 trechter, 1 pipet en ingrediënten voor de bruisballen.


Getest op kinderen zkt een bruisend proefkonijn om deze Bruisfabriek-speelset uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel welke verrassing jij in je bruisbal zou stoppen. Deelnemen kan tot en met dinsdag 7 november.

De adviesprijs voor deze L.O.L. Surprise Bruisfabriek bedraagt € 36,99. 




Meer weten?
Lolsurprise.com

Foto's?
L.O.L.


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.