Vanaf voorbije zaterdag worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van Don Eduardo de los Muertos, ceremoniemeester van Halloween Fiësta M...

Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde

Vanaf voorbije zaterdag worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van Don Eduardo de los Muertos, ceremoniemeester van Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde. Naast de gehalloweeniseerde attracties en talloze decoraties, kunnen bezoekers ook de zwaarste pompoen van Europa bewonderen in het park. De pompoen weegt maar liefst 1011kg.

Tijdens Halloween Fiësta Mortal kunnen bezoekers genieten van talloze decoraties en pompoenen in het park. Daar hoort dit jaar de zwaarste pompoen van Europa bij. Tijdens het Europees Kampioenschap voor reuzepompoenen in Duitsland haalde de pompoen van maar liefst 1011kg de eerste plaats. “De pompoen groeide 112 dagen, van bestuiving tot dag van de oogst,” aldus Mathias Willemijns, kweker van de reuzepompoen uit Sint-Martens-Latem.


Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde staat steeds garant voor een leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, decoratie en extra Halloween Specials voor jong en oud.

Tijdens Halloween Fiësta Mortal brengt ceremoniemeester Don Eduardo de los Muertos trollen, heksen, krankzinnige dokters en bloeddorstige kampeerders en mijnwerkers met zich mee. Voor de allerkleinsten wordt een aangepaste zone voorzien vol grappige en kleurrijke trollen.

Tijdens de nieuwe familieshow gaat Pedro op de dag van de doden naar het graf van zijn vriendin Olivia, waar hij een magische kans krijgt om haar terug tot leven te wekken. Gedurende de voorstelling genieten de toeschouwers van dit lugubere spektakel met geheimzinnige illusies en vurige stunts. De échte Halloweenfans vinden hun gading in de nieuwe zone Horror District. Hier bevinden zich twee haunted houses met een extra horrorsaus over zich heen. De zone wordt afgeraden voor happy families en is er voor de echte durvers. In het nieuwe spookhuis Mortal Mine nemen bloeddorstige mijnwerkers bezoekers mee in de engste mijnschacht ooit. De vernieuwde Camping Corpse betreden staat garant voor lugubere scènes en angstaanjagende verrassingen.

In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op zaterdag 21 & zondag 22 oktober en alle dagen van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november 2017.Halloween is nóg leuker als het donker is. Daarom is Bellewaerde maar liefst 5 avonden open tot 21 uur met een muzikaal vuurwerk als afsluiter. Mortal Nocturnes: zaterdag 21, zaterdag 28 en dinsdag 31 oktober, woensdag 1 en zaterdag 4 november 2017.
Meer weten?

www.bellewaerde.be