Met Gel-a-Peel laat je zien wie je bent via je eigen creaties. Je geeft je outfit een originele boost, creëert  trendy sieraden en origine...

Creatieve fashionista steelt de show

Met Gel-a-Peel laat je zien wie je bent via je eigen creaties. Je geeft je outfit een originele boost, creëert  trendy sieraden en originele lifestyle-accessoires in heel veel kleuren. Hier is de Gel-a-Peel Fashion Maker!

Gel-a-Peel Fashion maker
Met de Gel-a-Peel Modemaker maak je originele patches, accessoires, sieraden en gel ontwerpen op je T-shirts. Zo maak je een fashion statement met je eigen ontwerp! Gel-a-Peel werkt heel makkelijk: kies je ontwerpsjabloon, maak je ontwerp met je favoriete kleur gel, maak je ontwerp los met de spatel en trek los! De modemaker wordt geleverd met maar liefst 5 tubes gel in verschillende kleuren (waaronder de exclusieve kleur zwart met parelglans), een standaard voor de gel tubes en opbergruimte voor gereedschappen en accessoires. Ook de populaire vloggers Onnedi en Sheling Beauty zijn fan van de Gel-a-Peel Modemaker: op 19 september staan hun vlogs online over de Gel-a-Peel Modemaker.

kostprijs: € 39,99 Gel-a-Peel accessoire-set met 2 kleuren in 1 tube  - 3 tubes in totaal
Bij deze Gel-a-Peel-accessoire-set krijg je 2 tubes Gel-a-Peel met maar liefst twee fashionable kleuren in één tube (twee tinten roze en twee tinten groen) en een tube met de kleur goud. Met behulp van meer dan 16 ontwerpvoorbeelden, 5 ontwerppunten en 1 geltray maak je heel makkelijk je eigen creaties. Gebruik de gel om de voorbeelden na te trekken, trek het ontwerp los en je creaties zijn klaar! Met de geltray en de spatel kun je zelfs gouden bedeltjes en gekleurde juwelen maken. Je bent een echte fashionista met een persoonlijke stijl!


kostprijs: € 18,99


Gel-a-Peel accessoire-set met 3 tubes gel die veranderen van kleur
Bij deze Gel-a-Peel set krijg je 3 tubes gel die van kleur veranderen: van prinsessen roze naar hip paars, van zonnegeel naar koningsblauw en van funky perzik naar roodbruin.  Met meer dan 16 ontwerpvoorbeelden, ontwerppunten (rondje, ster, hark), geltray, spatel, doorzichtig tekenvel, accessoirespullen en schoonmaakgereedschap maak je je eigen originele creaties. Met de geltray en spatel maak je vormen en juwelen en met behulp van de accessoires creëer je geweldige oorbellen. Steel jij de show met je originele kleurrijke ontwerpen?
kostprijs: € 31,99 (€7,99 voor een Single Pack)Eén van onze proefkonijntjes testte Gel-a-Peel al uit. Haar ervaringen lees je hier.


Meer weten?
http://www.gel-a-peel.com/
#gelapeelnl

Foto's?
Gel-a-Peel