Elk kind speelt graag verstoppertje. En wat dacht je ervan om voortaan verstoppertje te spelen met Bumba erbij? Verstop Bumba en ga hem same...

Proefkonijn gezocht: Bumba speelt verstoppertje

Elk kind speelt graag verstoppertje. En wat dacht je ervan om voortaan verstoppertje te spelen met Bumba erbij? Verstop Bumba en ga hem samen zoeken. Om het je kindje makkelijker te maken, maakt Bumba lawaai.

Bumba speelt verstoppertje is een leuk spel voor kinderen vanaf 12 maanden. Verstop Bumba ergens in huis of in de tuin en laat je kind hem zoeken. Om het spel niet eindeloos te laten duren, geeft Bumba af en toe tips richting zijn schuilplaats. Dat doet hij met geluidjes.

Grotere kindjes kunnen de kaartjes gebruiken en krijgen zo extra aanwijzingen over Bumba's verstopplaats.


Getest op kinderen zkt een proefkonijntje dat graag verstoppertje speelt. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel waar jouw favoriete verstopplaats is. Deelnemen kan tot en met dinsdag 17 oktober.


Bumba speelt verstoppertje is verkrijgbaar in speelgoedwinkels. De adviesprijs bedraagt € 15,95.


Meer weten?
https://www.identitygames.nl/onze-spellen/voor-thuis/bumba-speelt-verstoppertje

Foto's?
Identity Games

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.